Nem megy otthon az Aston Villának

2013. December 27. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

A Premier League tabellájának tizenharmadik helyén álló Aston Villa fogadja a tizenegyedik helyezett Swansea Cityt az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában szombaton délután.
Gabriel Agbonlahor

Nem kényeztette el közönségét eddig a Villa.

Az Aston Villa és a Swansea City egymás ellen kezdte a 2013-as évet, és egymás ellen fejezi is be. A január elsejei meccsen 2-2-es döntetlenre végeztek egymással a Swansea otthonában, a Liberty Stadionban, akkor Danny Graham a hosszabbításban egyenlített, és mentett pontot a hazaiaknak, most a Villa Parkban csapnak össze szombaton.

A karácsonyi forduló egyik csapatnak sem sikerült jól, a Swansea a Chelsea-től kapott ki idegenben 1-0-ra, az Aston Villa pedig kisebb meglepetésre hazai pályán szenvedett szintén 1-0-s vereséget a Crystal Palace-tól. A Villa sorozatban negyedszer kapott ki a bajnokságban, és egyre lejjebb csúszik a tabellán, hazai pályán pedig már hat vereségnél jár az idei szezonban. Viszont a Swansea Citynek sem megy idegenben, az idén csupán három meccset tudtak megnyerni a Liberty Stadionon kívül, a kilenc idegenbeli bajnokin pedig csak hét gólt szereztek.

A két csapat eddig négyszer találkozott egymással a Premier League-ben, kétszer döntetlent játszottak, és egy-egy győzelmet arattak a másik ellen. Az elmúlt szezonban a Villa Parkban az Aston Villa nyert 2-0-ra.

A Villánál Christian Benteke, Joe Bennett, Jores Okore és Charles N’Zogbia is sérült, a Swansea-nél pedig a legjobb csatár, Michu mellett Michael Vorm és Nathan Dyer sem játszhat.

A szombati mérkőzésen a hazai pályán játszó Aston Villa győzelmére 2.80 az odds, a döntetlenre 3.25, a Swansea City sikerére pedig 2.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply