Jó formában menekül a Fulham

2013. December 27. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

A remek formába került, zsinórban három meccset megnyert Fulham szombaton a Manchester Unitedtől nagy csatában vereséget szenvedő Hull Cityhez látogat az angol labdarúgó-bajnokság utolsó idei fordulójában.
Pajtim Kasami

Zsinórban negyedik győzelmét arathatja a Fulham.

Szombaton két olyan csapat játszik egymással a Premier League-ben, amely az angol első osztályban eddig csupán két alkalommal találkozott egymással. A Fulham és a Hull City eddigi mindkét meccsét a Hull nyerte, ezen szeretne most változtatni a Fulham.

A karácsonyi fordulóban a Fulham 2-1-re nyerni tudott a Norwich City stadionjában, ez volt sorozatban a harmadik győzelme a remek formába került együttesnek. A Hull közel állt a hatalmas bravúrhoz, hiszen 2-0-ra vezetett a Manchester United ellen, de a Vörös Ördögök fordítani tudtak, és végül egy öngóllal nyertek 3-2-re. Érdekesség, de a Fulham malmára hajthatja a vizet az is, hogy a Hull City stadionjában rendezik a meccset, hiszen hazai pályán, a Craven Cottage-en nem szerepelnek jól a londoniak, csupán kétszer győztek az idén a bajnokságban.

A 18. helyezett Fulhamnél erősen kérdéses Dimitar Berbatov játéka, a bolgár támadó sérüléssel bajlódik. Biztosan nem léphet viszont pályára a hátát fájlaló Brede Hangeland, és a karácsonyi fordulót is kihagyó kapus, Maarten Stekelenburg.

A hazai pályán kevés gólt kapó Hull City már öt bajnoki óta nyeretlen, és csak négy pont választja el a kieső zónától. A szombati találkozón Robbie Brady és Stephen Quinn nem tudja vállalni a játékot, a kapus Allan McGregor szerepeltetéséről pedig csak a meccs napján döntenek.

A szombati találkozón a hazai pályán játszó Hull City győzelmére 2.05 az odds, a döntetlenre 3.40, a Fulham sikerére pedig 4.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply