Nem meglepő Fabregas remeklése

2014. September 5. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Cesc Fabregas
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint nincs semmi meglepő abban, hogy Cesc Fabregas jól teljesít. Közben Thibaut Courtois meghosszabbíthatja a szerződését.

 

A Chelsea három forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát, és magasan a legtöbb gólt rúgta, szám szerint 11-et. A győzelmekből négy gólpasszal vette ki a részét Cesc Fabregas, aki a nyáron érkezett 30 millió fontért a Barcelonától, és aki azonnal José Mourinho csapatának egyik kulcsembere lett. A portugál szakember szerint nem kell meglepődni azon, hogy a világbajnok spanyol középpályás ilyen jól teljesít.

“Korábban éveket húzott le az Arsenalban, ismeri a Premier League-et, ismeri Londont, nem kellett neki hosszú idő, hogy alkalmazkodjon. Amikor visszajött Angliába, rendkívül boldog volt, hogy ismét ebben a bajnokságban játszhat, ez pedig minden egyes megmozdulásán látszik. Érzi, hogy fontos láncszeme a csapatnak, érzi, hogy számítunk rá, nincs abban semmi meglepő, hogy jól teljesít” – fogalmazott Mourinho.

Szintén a Chelsea-vel kapcsolatos hír, hogy Thibaut Courtois meghosszabbítja a szerződését a csapattal. A 22 éves kapus az előző idényben kölcsönben az Atlético Madridban szerepelt, amellyel spanyol bajnokságot nyert és Bajnokok Ligája-döntőt játszott, majd visszatérve a Chelsea-hez, kiszorította a tíz éve kirobbanthatatlan Petr Cech-et, eddig mind a három bajnokin ő kezdett. Angol internetes értesülések szerint Courtois-val hosszabbítana is a klub, méghozzá hosszú távú szerződést ajánlottak neki.

“Most a válogatottal vagyok, de amint visszatérek Londonba, szerintem alá is írom a szerződést” – fogalmazott Courtois.

A Chelsea a következő fordulóban a Swansea Cityt fogadja, a hazai pályán játszó londoniak sikerére 1.25 az odds, a döntetlenre 6.00, a Swansea győzelmére pedig 10.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply