Nem lehet ott a vébén a Southampton csatára

2014. April 8. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Súlyos térdsérülés miatt nem számíthat Roy Hodgson szövetségi kapitány a Southampton labdarúgócsapatának kiváló formában lévő csatárára, Jay Rodriguezre.
Jay Rodriguez

Keresztszalag-szakadás akadályozza meg Rodriguez vb-szereplését.

A 24 éves támadót 2012-ben 7 millió angol fontért vásárolta meg a klub a másodosztályú Burnleytől, és bár az első szezonban 35 bajnokin csupán hatszor volt eredményes, az idei évadban remekül teljesített. 33 bajnokin 15 gólt szerzett, nem véletlen, hogy Hodgson kapitány is felfigyelt rá, és behívta a bő válogatott keretbe. Sőt, ha már beválogatta, tavaly november 15-én lehetőséget is adott neki a Chile elleni barátságos mérkőzésen a Wembleyben.

Rodriguez így joggal remélhette, hogy lesz esélye bekerülni a világbajnoki keretbe is, ám a szombati, Manchester City elleni bajnokin keresztszalag-szakadást szenvedett, így októberig biztosan nem léphet pályára.

“Mindent megteszünk, hogy minél gyorsabban felépüljön és visszanyerje a formáját” – nyilatkozta Les Reed, a Southampton igazgatója. “Jay természetesen csalódott, de eltökélt szándéka, hogy a lehető leghamarabb ismét a csapat rendelkezésére álljon. Azt kérte, hogy tolmácsoljam a nevében háláját mindazoknak, akik az elmúlt 48 órában aggódtak érte.”

A klub kiválóan szerepelt az idei szezonban, november közepén még az élmezőnyben állt köszönhetően annak, hogy az első tizenegy forduló alatt mindössze egyszer kapott ki. Akkor még a játékosok is a nemzetközi kupaszereplésről ábrándoztak, de aztán jött egy hullámvölgy, aminek köszönhetően erős középcsapattá esett vissza a Soton.

Az együttes 33 forduló után 13 győzelemmel, 9 döntetlennel, 11 vereséggel és 48 ponttal a Premier League 8. helyén áll, de hátránya kilenc pont az egy pozícióval előtte lévő Manchester United mögött. A következő fordulóban, szombaton a kieső helyen álló Cardiff Cityt fogadja, a hazaiak győzelmére 1.44 az odds, a döntetlenre 4.33, míg a walesi vendégek sikerére 7.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply