by

Bayern München vs. Manchester United – 2014/04/09

2014. April 8. Tuesday in Elemzés, Futball elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek, UEFA Bajnokok Ligája

Bayern München VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/04/09 20:45 (CET),

Allianz Arena

Manchester United FC
Liga pozíció: 1 Liga pozíció: 7
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA Bajnokok  Ligája, negyeddöntő, visszavágó: a már német bajnok Bayern München otthonában fogadja az angol Manchester Unitedet.

Az első mérkőzésen az Old Traffordon 1-1 arányú döntetlennel zárult a mérkőzés, miután Vidic az 58. percben megszerezte a vezetést a Manchester Unitednek, Schweinsteiger a 67. percben kiegyenlített.

Az egymás elleni meccs után a Bayern München egy bajnoki mérkőzést játszott az Augsburg ellen amelyen megszűnt a bajnokságban 53 találkozó óta tartó veretlenségi sorozata és kikapott 1-0-ra. Azt azonban tegyük hozzá, hogy ezen a mérkőzésen Franck Ribery és Arjen Robben még a kispadon sem kaptak helyet.

A Manchester United a Bajorok elleni találkozó után ugyancsak egy mérkőzést játszott a Premier Ligában. A Vörös Ördögök a Newcastle vendégei voltak és elsöprő 4-0 arányú győzelmet arattak.

A bajorok utolsó mérkőzése elég gyengécskére sikerült, ellenben a Manchester United jól szerepelt.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.29 1 | 1.29 Unibet X | 6.50 X | 6.50 Unibet 2 | 11.75 2 | 11.75 Winmasters

A Bajorok vannak kikiáltva esélyesebbnek, azonban játékuk a Vörös Ördögök otthonában nem volt túl meggyőző, ha csak úgy szerepelnek az nem biztos, hogy elég lesz a továbbjutáshoz.

A német csapatnak elég egy gól nélküli döntetlen is a továbbjutáshoz, az angol csapatnak 2-2 vagy az feletti döntetlen vagy esetleg győzelem kell ahhoz, hogy kiüssék a Bajorokat.

Patrice Evra, a Manchester United hátvédje nagyon bízik csapata sikeres szereplésében az Allianz Arenaban.

Wayne Rooney kisebb sérüléssel bajlódik, de valószínűleg ott lehet a Bajorok elleni visszavágón.

Xherdan Shaqiri, a Bayern München svájci válogatott középpályása az Augsburg elleni mérkőzésen sérülést szenvedett, ő már bizonyosan nem fog tudni pályára lépni a Vörös Ördögök ellen. Rajta kivül még három középpályásra nem számíthat Pep Guardiola, Thiago Alcantara szintén sérült, Bastian Schweinsteiger és Javi Martinez eltiltottak.

Pep Guardiola vezetőedző az Augsburg ellen a következő csapatot küldte pályára: Neuer, Weiser, van Buyten, Martinez, Sallahi, Schweinsteiger, Kroos, Shaqiri, Pizarro, Hojbjerg, Mandzukic, Müller, Alaba, Götze (beleértve a cseréket).

A Manchester Unitedben David Moyes vezényletével a következő játékosok szerepeltek a Newcastle elleni találkozón: Lindegaard, Valencia, Smalling, Jones, Evra, Fletcher, Fellaini, Young, Mata, Kagawa, Hernandez, Büttner, Nani, Januzaj (beleértve a cseréket).

A Bajoroknál a kezdőcsapatban biztosan ott lesznek Franck Ribery és Arjen Robben is, a Vörös Ördögöknél remélhetőleg nem fog hiányozni Wayne Rooney sem.

Az utóbbi 10 egymás elleni találkozón a Bayern München 3-szor tudott nyerni, 5-ször döntetlen született, 2-szer pedig a Manchester United diadalmaskodott.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Bayern München

10

6

3

1

Manchester United

10

6

1

3

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Bayern München – hazai

5

3

2

Manchester United – vendég

5

4

1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy a Bajorok ezen a mérkőzésen nem fognak bírni a Vörös Ördögökkel, a mérkőzés döntetlennel zárul. Tippem tehát X.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Döntetlen | 6.80 Döntetlen | 6.80 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/04/08, 15:46

Related Articles

Leave a Reply