Nem igazol világbajnokokat a Schalke

2014. November 18. Tuesday in Hírek, Német Bundesliga

Lukas Podolski

Lukas Podolskihoz ragaszkodnak az Arsenalnál.

A német Bundesligában szereplő Schalke 04 sportigazgatója, Horst Heldt elmondta, a klub nem kívánja szerződtetni sem Lukas Podolskit, sem pedig Andre Schürrlét.

 

Mind a két játékosról hallani lehetett a napokban olyan pletykákat, hogy elhagynák jelenlegi klubjukat: Podolski az Arsenalban nem elégedett a kevés játéklehetőség miatt, míg Schürrle ugyanezt gondolja a Chelsea-nél. A Schalke azonban – a pletykákkal ellentétben – egyik labdarúgóra sem kíván lecsapni.

“Nem igazán fontolgattuk azt, hogy Schürrléért tegyünk ajánlatot, és ugyanez vonatkozik az arsenalos Podolskira, valamint a Bayern Münchenben játszó Xherdan Shaqirire is” – mondta a diplomata.

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere egy vasárnapi nyilatkozatában kitért Podolskira. A francia szakember elmondta, csupán kitaláció az, hogy a londoniak megválnának a világbajnok csatártól. Ami Schürrlét illeti, Jose Mourinho menedzsertől kapott már hideget és meleget is, de a Chelsea menedzsere még mindig orrol a németre az egyik angol Ligakupa-meccsen mutatott teljesítménye miatt – így csak négy bajnokin kezdett idén, ráadásul most a német válogatottból is kimaradt betegség miatt.

A Schalke nagyon gyengén kezdte a szezon, jelenleg is csak 11. a tabellán – ez pedig Jens Keller állásába került. Az új szakember az a Roberto Di Matteo lett, aki a Chelsea-vel pár éve Bajnokok Ligáját nyert – az olasztól sokat remélnek a gelsenkircheniek, és hosszú távra terveznének vele.

A Schalke győzelmére 2.87 az odds, míg a döntetlent 3.40, a vendég Wolfsburg sikerét pedig 2.37 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply