Nem ereszt le a Chelsea

2015. May 7. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Nemanja Matic
A Chelsea már bebiztosította a bajnoki címet, így a hátralévő három meccsnek már nincs tétje, de ez nem jelenti azt, hogy az ellenfelek megnyugodhatnak.

A Chelsea az angol bajnokság elmúlt fordulójában behozhatatlan előnyre tett szert a Premier League tabellájának élén, a londoni labdarúgócsapat a Crystal Palace elleni múlt heti, 1-0-s győzelmét követően már biztosan az első helyen zár. Jose Mourinho együttese ugyanakkor nincs versenyben a nemzetközi, illetve az FA-kupában sem, így a hátralévő három meccsének már nincs tétje. A Chelsea vasárnap a Liverpoolt látja vendégül, majd a West Bromwich Albion vendége lesz, végül a Sunderlandet fogadja zárásként.

Nemanja Matic szerint azonban ez nem jelenti azt, hogy az ellenfelek könnyed győzelmekre számíthatnak. A Chelsea maradék három ellenfeléből kettő még harcol valamiért, a Liverpoolnak még pislákoló esélye van a BL-indulást érő negyedik helyre, míg a Sunderland három fordulóval a vége előtt a 18., azaz kieső helyen van.

“Természetesen nyomás már nincs rajtunk, a célunkat elértük már, bármi is történjen, mi leszünk az elsők. De a játékot ettől még komolyan vesszük, és igyekszünk élvezni is a hátralévő meccseket. Nagyon jól teljesítettünk eddig, szeretnénk ugyanebben a hangulatban is zárni a szezont” – jelentette ki Matic.

A két gárda ebben az idényben már háromszor csapott össze egymással, a bajnokság őszi szakaszában a Chelsea idegenben nyert, a Ligakupában pedig újrajátszást követően, hosszabbítás után jutott tovább a londoni együttes.

A Chelsea vasárnapi sikerének az oddsa 21/20, a döntetlenre 5/2, a Liverpool győzelmére 13/5 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply