Nehéz egyelőre pozitívumokról beszélni a Milannál

2015. August 6. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

M'Baye Niang
A Bayern München elleni vereség után Luca Antonelli, a Milan védője azt mondta, hogy egyelőre nehéz pozitívumokat találni a csapat játékában.

Az AC Milan 3-0-ra kikapott a Bayerntől az Audi-kupán, a sima vereség mellé az a hír is társult, hogy M’Baye Niang sérülten szállt le a pályáról. A német bajnoknál ezen a találkozón mutatkozott be a Juventustól megszerzett Arturo Vidal, míg a Milan új szerzeményei közül Andrea Bertolacci, Carlos Bacca és Luiz Adriano is szerephez jutott. A Bayern München a győzelemmel döntőbe jutott, melyben a Real Madrid lesz az ellenfele, a Milan a harmadik helyért a spanyoloktól 2-0-s vereséget szenvedő Tottenhammel csap össze.

“A világ egyik élcsapatával játszottunk, amely alig engedett ki minket a térfelünkről. A vereség arra persze jó volt, hogy megmutatta, miben kell javulnunk, és folytatnunk kell a felkészülést. Nehéz pozitívumot találni a Bayern elleni mérkőzésben, fizikailag is nagyon kimerítő találkozó volt” – mondta Luca Antonelli.

A védő elismerte, hogy nem várták, hogy a németek ennyire jók lesznek, bár az világos, hogy ők előrébb tartanak, mert már lejátszottak a Szuperkupa-döntőt, és a Bundesliga is hamarabb rajtol, mint a Serie A. A Milan az előbbi szezonban csak a 10. helyen végzett a bajnokságban, így újra lemaradt a nemzetközi kupaszereplésről, így a csapatot ismét újra kell építeni, amit Filippo Inzaghi helyett a Sampdoriától érkező Sinisa Mihajlovicnak fog elvégezni.

Mihajlovic és játékosai szerda este a Tottenham ellen javíthatnak, az angoloknak a müncheni meccs főpróba lehet, szombaton ugyanis már indul a Premier League, és a Spurs az első körben a Manchester United vendége lesz.

Az Audi-kupa bronzmeccsén a Milan győzelmére 29/20 a szorzó, a döntetlenre 12/5, a Tottenham sikerére 7/4.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply