A Napoli ismét legyőzné a Juventust

2015. January 11. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Rafael Benitez
Az olasz Serie A 18. fordulójának vasárnapi játéknapján a tabella-negyedik Napoli az éllovas Juventust fogadja. A hazaiak vezetőedzője, Rafa Benitez győzelemre készül.

 

December 22-én Dohában rendezték az olasz Szuperkupát, ahol a Napoli a 2-2-es végeredményt követően büntetőrúgásokkal legyőzte a Juventust. Az éllovas így a legutóbbi hat tétmeccséből csak egyet tudott megnyerni, a legutóbbi bajnoki fordulóban 1-1-es döntetlent játszott az Interrel. Ezzel szemben a Napolinak jobban megy, mivel a legutóbbi három meccsét megnyerte, kedden pedig 4-1-re nyert a Cesena otthonában.

“A Roma és a Juventus nagyon erős, míg a Lazio és a mögöttünk lévő együttesek nagyon jól és keményen dolgoznak” – reagált Benitez a jelenlegi erőviszonyokra. “Továbbra is koncentrálnunk, összpontosítanunk kell, aztán majd meglátjuk, mire lesz ez elég.”

Benitez úgy véli, megismételhető a decemberi siker a Juventus ellen, hiszen azóta még magabiztosabb lett az együttese.

“Most sokkal egységesebbek, magabiztosabbak vagyunk, de ahhoz, hogy ismét legyőzzük a Juventust, ugyanarra a habitusra és elszántságra lesz szükség, mint a dohai összecsapáson” – tért rá a rangadóra a spanyol szakember. “Még mindig messze vagyunk attól a szinttől, amit én látni szeretnék, de ugyanakkor azt is érzem, hogy jó úton járunk, és hogy jó teljesítményre leszünk képesek a szezon második felében, függetlenül attól, mit játszunk a Juventusszal.”

Közel egy éve, márciusban a Napoli saját közönsége előtt 2-0-ra legyőzte a Juventust Jose Callejon és Dries Mertens góljaival. Az említett labdarúgók most is jó formában vannak, akárcsak a kilencgólos Gonzalo Higuain.

A Napoli győzelmére 3.00 az odds, míg a döntetlent 3.20, a vendég Juventus sikerét pedig 2.50 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply