Moyes szerint fejlődik a Sociedad

2015. January 11. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Esteban Granero
Hiába verte meg a nagycsapatokat a Real Sociedad, továbbra is a kiesés ellen harcol, de David Moyes vezetőedző szerint nem lesz gond a folytatásban.

 

A Real Madrid és Atletico Madrid után a legutóbbi fordulóban a Barcelonát is legyőzte a Sociedad. A katalán sztáregyüttest 1-0-ra verte Moyes csapata, ettől függetlenül még mindig csak a 13. helyen áll 18 fordulót követően, négy pontra a kieső zónától. Ennek fő oka, hogy a topcsapatokon kívül csak az Elche együttesét tudta két vállra fektetni a baszk együttes.

Vasárnap a pocsék szezont futó Granadához látogat a Sociedad – a hazaiak 13 ponttal a 19. helyen állnak a húszcsapatos bajnokságban.

“Nagyszerű produkciót nyújtottunk a Real, az Atletico és a Barcelona ellen, de a csapatban rejlő potenciált minden mérkőzésen meg kellene mutatni” – mondta a skót szakember. “A jó csapat a kis- és nagynevű ellenfeleket is képes legyőzni. Ez nagy probléma volt azelőtt a klubnál, hogy megérkeztem volna, de most azon dolgozunk, hogy ezt megváltoztassuk. Jól kezdtük az évet, hiszen legyőztük a Barcelonát, valamint még a Király-kupában is jó esélyeink vannak.”

A Villarreal egygólos előnyből várja majd a kupavisszavágót, így a kék-fehér csíkosoknak valóban megvan még az esélyük arra, hogy tovább jussanak a sorozat következő fordulójába.

A Real az előző szezonban odahaza 1-1-es döntetlent játszott a Granadával, viszont idegenben meggyőző, 3-1-es sikert aratott. A granadaiak legutóbb 2012-ben győzték le a Sociedadot, akkor 4-1-re.

A Granada győzelmére 2.80 az odds, míg a döntetlent 3.10, a vendég Real Sociedad sikerét pedig 2.70 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply