Nainggolan a Romában folytatja

2014. January 8. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Az olasz fővárosi klub hárommillió euróért kölcsönvette a labdarúgót a Cagliaritól, és további hatmillióért a szezon végén végleg meg is vásárolhatja a középpályás játékjogát.
Radja Nainggolan

Nainggolan nyáron végleg a fővárosba költözhet.

Mindkét olasz első osztályú klub elismerte a csapatváltást, amely egyelőre csak ideiglenesnek minősül. Ha Radja Nainggolan beválik a Romában,

akkor a farkasok a szezon végén élhetnek opciós vásárlási jogukkal, és hatmillió euróért végleg megszerezhetik a középpályás játékjogát. A hírek szerint már az is biztos, hogy Nainggolan 2018-ig írhat alá a nyáron, persze abban az esetben, ha elégedettek lesznek vele tavasszal.

“Szardíniaiként nagyon nehéz elhagyni a szigetet. Ugyanakkor természetesen a másik részről nagy öröm ez, hiszen nagy lépés ez a karrieremben, de nem tagadom, hogy nagyon sajnálom, hogy el kell hagynom a helyet, ahol felnőttem” – jelentette ki a belga válogatott játékos.

A Belgiumban nevelkedett középpályás 2006 és 2010 között a Piacenzát erősítette, majd a Cagliariba igazolt. Utóbbi klub színeiben 124 bajnokin hét gólt szerzett.

A 25 éves Nainggolan akár már a hétvégén bemutatkozhat új csapatában, a Roma az olasz bajnokság 19. fordulójában a Genoa csapatát látja vendégül. A rómaiak sikerének az oddsa 1.36, a döntetlenre 4.50, a genovaiak győzelmére 9.00 a szorzó. A vasárnapi mérkőzést a Roma a második, a Genoa a 9. helyről várja.

Az elmúlt szezonban otthon és idegenben is nyert a Roma a Genoa ellen, hazai pályán 3-1-re, idegenben pedig 4-2-re győzött Rudi Garcia együttese.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply