Nagy bajban Allegri

2015. July 31. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Giorgio Chiellini
A védelemből újabb alapemberét vesztette el a Juventus, Giorgio Chiellini három hétre kidőlt, nem fog játszani az olasz Szuperkupa-meccsen sem.

A Juventus a múlt szezonban minden várakozást felülmúlt, ismét megvédte bajnoki címét, Massimiliano Allegrivel elhódította az Olasz Kupát és bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe is. De a nyáron kénytelen volt elengedni legjobbjait, Carlos Tevez mellett Arturo Vidal és Andrea Pirlo is távozott, és a híresztelések szerint megromlott a hangulat az öltözőben.

Mindezek mellett kidőlt a fél védelem, Andrea Barzagli után Giorgio Chiellini is lesérült. A védő kezdő volt a Lechia Gdansk ellen, melyet 2-1-re nyert meg a Juventus, de már az elején le kellett cserélni. A vizsgálatok szerint Chiellini körülbelül 20 napig nem edzhet.

Ez nagy kiesés ami a felkészülést illeti, de Chiellini nem vehet részt a szezon első tétmeccsén, a Lazio elleni Szuperkupa-találkozón sem. A Juventus jövő szombaton lép pályára a fővárosiak ellen Sanghajban, már Chiellini nélkül a szezon első trófeájáért.

A Juventus rendes játékidőben elért sikerének a szorzó 11/10, a döntetlenre 12/5, a Lazio győzelmére 13/5.

A két együttes legutóbb az Olasz Kupa döntőjében csapott össze egymással, akkor hosszabbítás után a Juventus nyert 2-1-re. A találkozón betalált a jelenleg sérült Chiellini is.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply