Nagy baj van a Románál

2015. April 27. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Miralem Pjanic
Ősszel még tartotta a lépést az AS Roma a listavezető Juventusszal, de az idén csak árnyéka korábbi önmagának.

A fővárosiak úgy kezdték meg az idei évet, hogy a második hely biztosnak látszik, de bizakodtak benne, hogy akár a Juventust is utolérhetik, egy jó tavaszi szerepléssel. Ehhez képest a torinóiak már rég nincsenek látótávolságban, sőt, a városi rivális Lazio is beelőzött, és a hátralévő fordulókban a BL-részvételt érő harmadik hely is veszélyben lehet.

A Roma hétvégén az Intertől kapott ki 2-1-re, így az idei 16 mérkőzéséből mindössze négyet nyert meg, ami egy gyenge középcsapat szintjét jelenti.

“Olyan, mintha képtelenek lennénk nyerni. Nehéz elfogadni ezt a helyzetet, nem is szeretnénk beletörődni, az utolsó hat fordulóban meg akarjuk mutatni, hogy nem ez a valós tudásunk. Változtni kell a hozzáállásunkon a heti munka során és a mérkőzéseken is, hiányzik az a tűz a játékosokból, ami tavaly végig bennünk volt. Fel kell végre ébrednünk, és sokkal többet nyújtani a győzelem érdekében” – mondta Miralem Pjanic, a rómaiak játékosa az Inter elleni vereség után.

A Roma jelenleg két ponttal előzi meg a negyedik Napolit, ez a különbség három fordulóval ezelőtt még kilenc pont volt. A Roma jövő szerdán a 15. helyezett Sassuolo otthonába látogat. A hazai győzelemre 10/3 az odds, a döntetlenre 11/4, a vendégek diadalára 4/5 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply