Műtét vár Lichtsteinerre

2015. June 2. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Stephan Lichtsteiner
Stephan Lichtsteiner hosszabb ideje bokasérüléssel bajlódik, amelyet a szezon után meg is kell műteni, ám a Juventus játékosa a Bajnokok Ligája döntőjében vállalni tudja majd a játékot.

A torinóiak hátvédje a szezon hajrájában már állandósuló fájdalommal játszott, a svájci labdarúgó makacs bokasérülése az utóbbi hetekben a kezelések ellenére sem javult. Ugyan a Juventus orvosi stábja mindent elkövetett, de mára világossá vált, hogy az állandó gyulladást csak műtéttel lehet orvosolni, így a 31 éves Lichtsteiner az idény végeztével kés alá fekszik.

A krónikus gyulladás miatt az utóbbi időben több meccset is kénytelen volt kihagyni, ám Massimiliano Allegri a tétmeccseken pályára küldhette a védőt, aki a hagyományos kezelések mellett állandó fájdalomcsillapító injekciók igénybevételével tudott játszani. A Bajnokok Ligája elődöntőjének mindkét meccsét végigjátszotta, a Real Madrid elleni párharc mellett pedig a Lazio elleni kupadöntőn is szerepelni tudott.

A már bajnok Juventus utolsó bajnokiján, a Verona ellen könnyen elképzelhető, hogy nem kap szerepet a svájci, aki azonban a Bajnokok Ligája döntőjében biztosan vállalni tudja a játékot.

A Juventus már duplázott a szezon során, bajnoki címvédése mellé megszerezte az Olasz Kupa trófeáját is. A torinóiak akár triplázhatnak is a szezon végén, a Bajnokok Ligája fináléjában a Barcelona vár a torinóiakra. Az olaszokhoz hasonlóan a katalánoknak is van esélyük megszerezni a három legfontosabb trófeát, a spanyol bajnoki cím megszerzése után spanyol kupában is érdekeltek.

A Juventus rendes játékidőben elért sikerének az oddsa 9/2, a döntetlenre 3/1, a Barcelona 90 perc alatt kiharcolt győzelmére 8/13 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply