Moyes leváltását fontolgatja a United

2014. April 21. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

David Moyes

A Manchester United vasárnap 2-0-s vereséget szenvedett az Everton vendégeként az angol Premier League-ben. Több mértékadó angol lap és internetes portál is arról számolt be hétfőn, hogy a klub tulajdonosai a menedzser kirúgásán gondolkodnak.

 

A Times, a Telegraph és a Guardian is egy magát meg nem nevező személyre hivatkozik, viszont abban biztosak lehetünk, hogy ezek a lapok alaptalan pletykákat nem szoktak publikálni.

Az idei bajnoki kiírásban a Unitednek 17 győzelme és 11 veresége van, ami 34 mérkőzést követően pocsék teljesítmény a PL címvédőjétől. A csapat a Bajnokok Ligájában viszont helytállt, a német Bayern Münchenre alaposan ráijesztett, végül azonban 4-2-es összesítéssel búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól.

A BL-ben jövőre már biztosan nem szerepelhet az MU, miután a hétvégén 2-0-ra kikapott a negyedik helyért küzdő Everton otthonában. Roberto Martinez legénysége mindössze 44%-ban birtokolta a labdát, viszont a United fölénye meddőnek bizonyult. Moyes nem volt teljesen elégedetlen játékosai teljesítményével, azonban az összesen hét leadott lövés nagyon gyengének mondható, ahogy a csapat egész éves teljesítménye.

Angol lapinformációk szerint a “vörös ördögök” menedzserének 150 millió angol fontot biztosítanak a tulajdonosok a nyári átigazolási időszakban, és természetesen a nagyobbnál nagyobb nevek is szóba kerültek. Ugyanakkor könnyen elképzelhető, hogy a szezon végén már nem Moyes fogja irányítani a manchesterieket. A Telegraph szerint még az is elképzelhető, hogy az idény közben váll meg az együttes a skót szakembertől, ebben az esetben pedig Ryan Giggs ugorhat be a menedzseri posztra, de csak ideiglenesen.

A Manchester United győzelmét 1.36 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.75, a Norwich City sikerére pedig 8.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply