Győzelemre készül az Atletico

2014. April 21. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Diego Pablo Simeone

Fontos találkozó vár kedd este a spanyol La Liga listavezetőjére, hiszen az angol Premier League második helyezettjét, a Chelsea-t fogadja a Bajnokok Ligája elődöntőjének odavágóján.

 

Diego Simeone, a spanyolok vezetőedzője szerint taktikailag is érdekes összecsapás vár a csapatokra, hiszen statisztikailag több dologban is hasonló mutatóval rendelkeznek.

“Nem ugyanolyan a két csapat, de hasonló ismertetőjelei vannak” – fordította magyarra az argentin szakember mondatait az NSO. “Mindkét együttes a legkevesebb gólt kapta hazája bajnokságában, mindkét gárda jól védekezik és mindkettő nyílt támadófutballt játszik. Továbbá mi is veszélyesek vagyunk a rögzített játékhelyzetek során. E karakterjegyeink miatt vagyunk versenyben a különböző címekért. Saját magunkra koncentrálunk, de tiszteljük az ellenfelet.”

Valóban elismerésre méltó mutatóak ezek az adatok, főleg úgy, hogy az Atleticónak a két spanyol nagyágyúval, a Real Madriddal és a Barcelonával kell harcolnia hazája pontvadászatában. A “matracosok” a BL előző körében éppen a katalánokat ejtették ki, és most is hasonló bravúrra készülnek.

A szakemberek egyenlő erők küzdelmeit várják, és hozzávetőlegesen mindkét csapat továbbjutására azonos szorzót kínálnak bukmékereink. Arra, hogy az első találkozót a madridiak nyerik meg 1.90 az odds, míg a döntetlenre 3.30, a Chelsea sikerére pedig 5.00 szorzóval lehet fogadni.

A hazaiak Arda Turanra nem számíthatnak sérülés miatt, míg a vendégeknél jóval több hiányzó lesz: Braniszlav Ivanovics eltiltott, Samuel Eto’o maródi, míg Nemanja Matics és Mohamed Szala azért nem játszhat a legrangosabb európai kupasorozatban, mert korábbi csapatuk színében már pályára léptek az idei kiírásban. Kérdéses még Eden Hazard játéka is: a belga sztár elutazott a spanyol fővárosba, játéka erősen kérdéses.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply