Moyes januárban erősítene

2013. November 25. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

David Moyes

A Manchester United skót menedzsere már januárban megkezdené csapata megerősítését, David Moyes nem tagadja, hogy a korábbi sikerek érdekében muszáj megerősíteni az angol bajnoki címvédő keretét.

 

A Manchester Unitednál a nyáron nagy változások zajlottak le, ezek közül természetesen a legnagyobb jelentőséggel Sir Alex Ferguson távozása bírt, a legendás skót menedzser helyét David Moyes vette át. Az Everton egykori sikeremberét már nyáron sok támadás érte, mert a klub nem tudott jelentős igazolást végrehajtani, egy sor kiszemeltjéről kénytelen volt lemondani. A kritikusok szerint a nyári puhányság eredménye, hogy a csapat egyelőre elmarad az elvárásoktól.

Moyes sem tagadja, hogy a manchesteri keret renoválásra szorul, és már a januári átigazolási időszakban igyekszik megerősíteni.

“Az igazság az, hogy ebben a klubban mindig a hosszú távú tervek érvényesülnek. Azon töröm a fejem, hogyan lehet olyan csapatot kialakítani, amely majd ismét versenghet a Bajnokok Ligája-címért és hosszabb időre kibérelheti a bajnoki tabella első helyét. Folyamatosnak kell lenni az építési folyamatnak, már januárban igyekszünk ezért tenni. Megpróbáljuk kihasználni a lehetőségeket, de csak olyan játékost igazolunk, aki belefér az elképzelésekbe” – fejtette ki véleményét az erősítésekkel kapcsolatban Moyes.

A Manchester United csak hatodik a Premier League tabelláján, a Bajnokok Ligája A csoportját viszont vezeti a Bayer Leverkusen, a Sahtar Donyeck és a Real Sociedad előtt.

Szerdán a Bayer Leverkusen otthonában lép pályára Moyes együttese: a németek sikerének az oddsa 2.40, a döntetlenre 3.40, az angolok győzelmére 2.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply