Mourinho: Vége a MU szezonjának

2014. January 19. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho

A Premier League-ben a századik győzelmét arató José Mourinho szerint Samuel Eto’o visszatért, és a Manchester Unitednek már nincs esélye megvédenie címét az angol labdarúgó-bajnokságban.

 

Tovább tart a Manchester United mélyrepülése, a Robin van Persie, Wayne Rooney és Marouane Fellaini nélkül felálló Vörös Ördögök ugyanis az angol bajnokság hétvégi rangadóján nagyon sima, 3-0-es vereséget szenvedtek a Chelsea otthonában úgy, hogy Samuel Eto’o három góljával a londoniak már 3-0-ra vezettek. A vendégek Hernandéz révén csak a 78. percben tudtak szépíteni, Nemanja Vidicset pedig a 90. percben ki is állították.

A Chelsea így továbbra is tartja a lépést az élmezőnnyel, 49 ponttal a harmadik helyen áll az 51 pontos Arsenal és az 50 pontos Manchester City mögött, míg a Manchester United csupán a hetedik 37 ponttal.

“Ez a mérkőzés pont az ellentéte volt sok másiknak a szezonban. Általában sok-sok helyzetet kidolgozunk, de nehezen találunk be, most az első lövésünk beakadt. A másodiknál egy valódi gyilkos volt a kapu előtt, úgy tűnik, Samuel Eto’o visszatért” – mondta José Mourinho, a Chelsea menedzsere, aki 100. győzelmét ünnepelte a Premier League-ben.

A portugál szakember szerint a Manchester United számára elúszott az idei bajnokság. “Nagyon nehéz dolguk van. 14 ponttal állnak az Arsenal mögött, 13-mal a Manchester City mögött és 12-vel mögöttünk. Lehet, hogy az egyik csapat összeomlik, de három élcsapat összeomlása valószínűtlen. Azt hiszem, az első négyért folytatott harc marad nekik. Büszkén és a hagyományaikkal felvértezve fognak harcolni, és remélem, a riválisainkat el is kapják.”

A Chelsea szerdán a West Ham Unitedet fogadja, a hazaiak győzelmére 1.20, a döntetlenre 6.50, a vendégek sikerére pedig 13.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply