Balotelli bizonyítana Seedorfnak

2014. January 19. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

A Milan vasárnap a Veronát látja vendégül az olasz bajnokságban, a vergődő milánóiak válogatott csatára a héten kinevezett vezetőedzőnél szeretne jó pontokat szerezni.
Mario Balotelli

Balotelli bízik benne, hogy helye lesz Seedorf csapatában.

A Milan viharos idényt produkál, a csapat a bajnokságban a középmezőnyben való megragadásért küzd, 19 forduló után mindössze a 11. helyen áll a tabellán. A piros-feketék az elmúlt fordulóban 4-3-ra kikaptak az újonc Sassuolótól, a kínos vereség pedig Massimiliano Allegri vezetőedzői állásába került.

Már a hét közepén biztos volt, hogy Clarence Seedorf veszi át a milánóiak irányítását, a Milan egykori játékosa a múlt héten még a Botafogo aktív labdarúgója volt, ám nem tudott nemet mondani egykori klubja hívására. A Milan csütörtökön még Mauro Tassotti megbízott edzővel nyert az Olasz Kupában a másodosztályú Spezia ellen, ám vasárnap, a Verona ellen már Seedorf irányítja Mario Balotelliéket.

“Csalódás volt látni Allegrit távozni, ugyanakkor nagyon felvillanyozó, hogy egy olyan szakember került a helyére, mint Seedorf. A Milanban nyújtott teljesítménye minden játékos számára példa lehet” – jelentette ki Balotelli, akivel az új vezetőedző elsőként ült le a beszélgetni szerződése aláírása után.

A Serie A 20. fordulójában a Milan vasárnap este a hatodik helyezett Veronát látja vendégül: a milánóiak sikerének az oddsa 1.40, a döntetlenre 4.50, a veronaiak győzelmére 8.00 a szorzó. A Milan elmúlt öt bajnokijából csak egyet nyert meg, kettőn ikszelt, kettőt pedig elbukott. A Verona lényegesen több pontot gyűjtött a közelmúltban, ugyan az elmúlt fordulóban kikapott hazai pályán a Napolitól, ám előtte háromszor nyert és egy döntetlent játszott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply