Mihajlovics az ellenfelet dicsérte

2014. December 22. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Sinisa Mihajlovic
A Sampdoria hazai pályán nem bírt az Udinesével, a döntetlennek köszönhetően pedig lemaradt a dobogó harmadik fokáról a téli szünet előtt.

 

Az egész ősszel remekül teljesítő Sampdoria vasárnap felléphetett volna a harmadik helyre, ha hazai pályán le tudta volna győzni az Udinesét, ám ez végül nem jött össze, hiába vezetett hazai pályán Szinisa Mihajlovics alakulata, még az első félidőben fordítottak az udineiek, akik végül egy ponttal gazdagodtak.

A döntetlennel a genovaiak pontszámban beérték a harmadik helyezett Napolit, de megelőzni nem tudták a dél-olasz együttest. Ennek ellenére a szerb szakvezető nem volt elégedetlen, elsősorban az Udinese érdemeit emelte ki a bajnoki után.

“Szórakoztató meccs volt, és előzetesen semmi mást nem is kértem a srácoktól. Az eredmény reális volt, két hátvédünk hiányzott, nem várhattunk ennél jobb teljesítményt” – értékelt Mihajlovics. “Az Udinese remekül játszott, nagyon okosan élt a lehetőségeivel, és úgy szerepelt, ahogy korábban mi is tettük a nálunk erősebb gárdák ellen”.

A döntetlent jelentő gólt a második félidőben Manolo Gabbiadini szerezte, aki talán utolsó meccsén lépett pályára, és ez esetben góllal köszönt el a genovai szurkolóktól, a hírek szerint január elején csatlakozik a Napolihoz.

“Még semmi sem biztos, majd meglátjuk, hogy mi vár ránk ebben az ügyben. Egyelőre csak annyi a tény, hogy még nem írt alá a Napolihoz” – mondta a Sampdoria vezetőedzője.

A Sampdoria 2015 első bajnokiját a Lazio otthonában játssza január 5-én, míg az Udinese másnap a Romát fogadja. Ez utóbbi meccsen a hazaiak győzelmére 4.00 az odds, a döntetlenre 3.40, a vendégek diadalára 1.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply