Inzaghi büszke a római 0-0-ra

2014. December 21. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
A Milan szombat este döntetlent játszott a Roma otthonában az olasz labdarúgó-bajnokságban, Filippo Inzaghi és Rudi Garcia is elégedett volt a meccs után az egy ponttal.

 

A Roma szombat este látta vendégül a Milant, amely egész mérkőzésen jól tartotta magát a második helyezet otthonában, és végül egy pontot szerzett a bajnokaspiránstól. A milánóiak ráadásul a második játékrész nagy részében már emberhátrányban játszottak, miután egy kezezés után Pablo Armero kapott piros lapot.

Filippo Inzaghi nagyon elégedett volt a Rómában megszerzett egy ponttal.

“Nagyon örülök a döntetlennek, különösen, hogy ezt 10 játékossal a végén is sikerült megtartani. Korábban nem hittem volna, hogy képesek vagyunk egy olyan magas színvonalon teljesítő gárdával is egy szinten lenni, mint a Roma, úgyhogy különösen elégedett vagyok” – jelentette ki Inzaghi.

A tabellán elfoglalt pozíciók alapján ugyanakkor az 1-1 ponttal egyik csapat sem lehet elégedett, a Roma hátránya így újra három pontra nőtt a listavezető Juventus mögött, míg a Milan visszacsúszott a hetedik helyre.

“Elégedett voltam a felfogással és a nyújtott teljesítménnyel, azt gondolom, hogy ha az ellenfelek rájönnek, mennyire nehéz legyőzni téged, akkor már jó úton jársz” – értékelte a döntetlent a Roma mestere, Rudi Garcia.

Idén még játszik egy meccset a Milan, ám a Real Madrid elleni találkozónak nem lesz tétje, január 6-án pedig a 12. helyezett Sassuolo vár majd a milánóiakra a bajnokságban: a Milan hazai győzelmének az oddsa 1.57, a döntetlenre 3.80, a Sassuolo sikerére 6.00 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Milan 2-1-re verte a Sassuolót hazai pályán, ám az akkor még újonc kiscsapat 4-3-ra nyerni tudott hazai pályán a piros-feketék ellen.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply