Michu nélkül a Napoli

2014. December 1. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Marek Hamsik
Sinisa Mihajlovic, a Sampdoria trénere abban reménykedik, hogy feljavul az együttes támadójátéka, és hazai pályán tovább tart majd a csapat veretlensége a Napoli elleni hétfő esti olasz bajnokin.

 

A Sampdoria a legutóbbi fordulóban csupán 1-1-es döntetlent játszott a Cesena otthonában, a mérkőzés után Sinisa Mihajlovic vezetőedző kiosztotta a csapatot. Elmondta, hogy hiába dolgoztak ki rengeteg helyzetet, azokat szinte mindet kihagyták, ám reménykedik abban, hogy csapata tanulni tudott ezekből a hibákból, és az olasz bajnokság 13. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén, a Napoli ellen ezt meg is tudja mutatni.

“Sokkal veszélyesebbnek kell lennünk elől, főleg idegenben, mert hazai pályán azért jobban teljesítünk. A Napoli ellen meg is mutatjuk, hogy a saját közönségünk előtt, eredményesebb támadójátékkal győzni tudunk” – mondta Mihajlovic, utalva arra, hogy az idei szezonban a Sampdoria még veretlen a Luigi Ferraris stadionban.

A két csapat között egyébként egy pont van a Napoli javára, így ha a Sampdoria valóban nyerni tud, akkor megelőzi a nápolyiakat, és feljön a harmadik helyre a tabellán, amely Bajnokok Ligája-selejtezőt érő pozíció.

A Napoli a hétközben az Európa-ligában lépett pályára, a Sparta Praha csapatával 0-0-s döntetlent játszott, és bejutott a legjobb 32 közé.

“Ezúttal nem az számított, hogy hogyan játszottunk, csak az a fontos, hogy továbbjutottunk. A Sampdoria ellen azonban szebb játékot várok a csapattól” – mondta Rafa Benítez vezetőedző.

A Napoli a legutóbbi öt bajnokijából hármat megnyert, kettő pedig döntetlen lett, így jó formában várja a meccset. Nem játszhat viszont a vendégek egyik legjobb csatára, Michu, aki bokaműtéten esett át, így két hónapra kidőlt. Visszatér viszont Dries Mertens, miután felépült a sérüléséből.

A Sampdoria győzelmére 3.60 az odds, a döntetlenre 3.40, a Napoli sikerére pedig 2.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply