Klopp nem mond le

2014. December 1. Monday in Hírek, Német Bundesliga

Jürgen Klopp
A Borussia Dortmund újabb vereségével visszacsúszott a Bundesliga utolsó helyére, a vezetőedző nem érzi, hogy csak ő a felelős a visszaesésért.

 

Teljesen érthetetlen, ami a Borussia Dortmunddal idén történik, a bajnokesélyesnek tartott együttes minden elképzelést alulmúl. A gárda pocsékul kezdte a szezont, de egy ideig a középmezőnyben szerepelt a német pontvadászatban, a hétvégén viszont elérte a mélypontot. Az Eintracht Frankfurt elleni idegenbeli vereséggel Jürgen Klopp együttese visszacsúszott a tabella utolsó helyére.

A kialakult helyzet ellenére a vezetőedző nem mond le, a szakember kitart amellett, hogy elképzelései helytállóak, és csak akkor hajlandó távozni, ha a klub találna a helyére egy megfelelőbb megoldást.

“Az ellenfeleinknek nem kell sokat tenniük azért, hogy gólt szerezzenek ellenünk, jelenleg sokat dolgozunk a semmiért. Ez a helyzet” – értékelte az Eintracht elleni vereséget Klopp. “Vállalom a felelősséget, de ameddig nem jön valaki, aki azt állítja, hogy ennél jobban is tudná csinálni, addig nem távozom”.

A szakember szerint csapatának nincs szerencséje, éppen ezért nem hiszi, hogy az edzőváltás lehet a megoldás a problémákra. Klopp a szurkolók elégedetlenségét is megérti, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a drukkereknek is látni kell, hogy a csapat minden meccsen belead mindent.

A dortmundiak pénteken a Hoffenheim ellen javíthatnak: a Borussia győzelmének az oddsa 1.53, a döntetlenre 4.33, a hoffenheimiek sikerére 5.50 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Borussia Dortmund hazai pályán 3-2-re verte a Hoffenheimet, amelynek otthonában 2-2-es döntetlen született.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply