Michu a BL miatt választotta a Napolit

2014. August 6. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Michu
A spanyol támadó egy évig szerepel kölcsönben a nápolyiaknál, elmondása szerint a BL-szereplés és Rafael Benítez miatt volt vonzó számára a dél-olasz klub.

 

A Napoli július végén jelentette be, hogy megszerezte Michut a Swansea Citytől, a csatár egy évre kölcsönbe került Rafael Benítez csapatába, amely a szezon végén végleg leigazolhatja a játékost. Michu az Oviedo, a Celta Vigo és a Rayo Vallecano után döntött úgy, hogy külföldre igazol, 2012-ben lett a Swansea City játékosa.

A walesi egyesületnél elégedettek voltak vele, ezt jelezte, hogy az eredetileg 2015-ben lejáró szerződését két évvel meg is hosszabbította a támadó. Az elmúlt évben viszont sokat volt sérült, és nem tudta visszaszerezni helyét a kezdőben.

“Az egész pályafutásomat meghatározta a vágy, hogy egyszer a Bajnokok Ligájában szerepeljek, és ez most az egyik legjelentősebb olasz klubbal valóra is válik. Huszonnyolc éves vagyok, és már alig várom, hogy kezdődjön a kaland. A csapat szurkolói egészen elképesztőek, és a szakmai munka is garancia a sikerre. Benítez rengeteget mondott nekem előzetesen a klubról, az edző az egyik legfontosabb érv volt a csapatváltás mellett” – mondta Michu.

A Napoli az olasz bajnokságban harmadik lett idén, az augusztus végén kezdődő új idényt pedig a Genoa otthonában kezdi meg. A genovai győzelem oddsa 3.40, a döntetlenre 3.40, a nápolyiak sikerére 2.10 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Napoli 2-0-ra nyert a Genoa otthonában, míg a nápolyi bajnoki 1-1-re végződött.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply