Mexes még maradna a Milanban

2015. January 1. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Philippe Mexes
Philippe Mexes kevés játéklehetősége ellenére szeretne maradni a milánói gárdában, a francia védő reméli, hogy még a szezon vége előtt sikerül meghosszabbítania szerződését.

 

A Milan ebben a szezonban is csak keresi régi formáját, de a 2014-es igazolások és edzőváltások ellenére ez korántsem sikerült eddig. A nyáron is igazolt bőven a milánói csapat, ám ez az eredményeken nem látszódik. Filippo Inzaghi csapatának már csak a bajnoksággal kell foglalkoznia, de a jelek szerint ez is nagy feladat, a Milan a pontvadászat félidejéhez közeledve csak hetedik a tabellán.

Bár minden poszton lenne mit javítania Inzaghinak a Milan játékán, eddig a legnagyobb problémát a védelem kialakítása okozta a fiatal vezetőedzőnek. A védelem rengeteg felállásban állt fel eddig, biztos helye gyakorlatilag egyetlen játékosnak sincs a hátsó alakzatban, a legtöbb meccset Adil Rami teljesítette az ősz folyamén, de a francia védő is csak 11 alkalommal volt kezdő.

A rutinos Mexes sem tudott a védelem állandó tagja lenni, eddig mindössze hat bajnokin lépett pályára. A francia labdarúgó ennek ellenére reméli, hogy a nyáron lejáró szerződését még a szezon vége előtt sikerül meghosszabbítania.

“Úgy gondolom, hogy még mindig képes vagyok kihozni magamból a maximumot a legkomolyabb szinten is. A szerződéshosszabbítás még nem jött szóba, de remélem, hogy nem sokára erre is sor kerül” – mondta Mexes a Real Madrid elleni győztes felkészülési meccs után.

A Milan első bajnokiját az újévben hazai pályán a Sassuolo ellen vívja a Serie A-ban: a hazai győzelem oddsa 1.57, a döntetlenre 3.80, a vendégek sikerére 6.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply