Messi visszatérése csúszni fog

2013. December 6. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Lionel Messi várhatóan az eredeti terveknél később térhet vissza, a Barcelona vezetőedzője sem akarja siettetni az argentin focista bevetését.
Lionel Messi

Messi rehabilitációja akár februárig is elhúzódhat.

Messi november közepén szenvedett combizomsérülést, amely után hat-nyolc hét kihagyást jósoltak neki. A Barcelonánál remélik, hogy a támadó az Atletico Madrid elleni januári rangadón már bevethető állapotban lesz. A katalánok labdarúgójának visszatérése kapcsán több hír is napvilágot látott, először maga Messi mondta, hogy reméli, a tervezettnél előbb visszatérhet, míg később kiderült, hogy a hat centis izomszakadás miatt erre biztosan nem kerülhet sor.

Tata Martino, a Barcelona vezetőedzője csütörtökön kijelentette, könnyen lehet, hogy az Atletico elleni meccsen mégsem vetheti be újra a négyszeres aranylabdást, aki jelenleg hazájában végzi a rehabilitációt.

“A terv szerint haladnak a dolgok, a megfelelő ütemben gyógyul. Nagyon reméljük, hogy már januárban bevethető lesz, de ahogy közeledik az időpont, egyre valószínűbbé válik, hogy több időre lesz szükség. Nem tudjuk garantálni, hogy mikor lesz a visszatérése időpontja, de nem is az a legfontosabb, hanem, hogy tökéletesen felépüljön” – jelentette ki Martino.

A Barcelona a múlt héten kétszer egymás után vereséget szenvedett, a Bajnokok Ligájában az Ajax, a spanyol bajnokságban az Athletic Bilbao győzte le. A katalánok pénteken a Király Kupában a Cartagena otthonában lépnek pályára: a hazai győzelem oddsa 23.00, a döntetlenre 9.00, a vendégek sikerére 1.10 a szorzó.

A harmadosztályban szereplő gárda a hétvégén 3-1-re győzte le a San Fernandót bajnokin, míg a Barcelona 1-0-ra kikapott az Athletic otthonában.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply