Messi és társai nem féltékenyek egymásra

2016. February 14. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Lionel Messi
Luis Suarez szerint a Barcelona támadóinak titka, hogy nem irigyek a másik sikerére, az MSN-trió 87 gólt szerzett az elmúlt 29 veretlenül megvívott találkozón.

A Barcelona klubrekordot jelentő 29 meccses veretlen sorozatot produkált, amely során Lionel Messi, Neymar és Luis Suarez együtt 87 gólt szerzett. A rövidítések által MSN-triónak nevezett hármas remeklése az uruguayi támadó szerint az önzetlenségnek köszönhető elsősorban, és annak, hogy a 132 napja tartó veretlen időszakban nem irigykedtek egymás sikerére.

“Tudom, hogy mire vagyok én képes, mire ők, és mire vagyunk képesek együtt. Tudjuk, hogy Messi a legjobb, és úgy játszunk, hogy abból a Barcelona a legjobban jöjjön ki, és trófeákat nyerjen. Nincs irigység közöttünk” – mondta Luis Suarez.

Az uruguayi csatár vezeti a spanyol bajnokság góllövőlistáját 21 meccsen szerzett 20 góllal, már öt-öt gólnál jár a spanyol Király Kupában és a Bajnokok Ligájában, a decemberi klub-vb-n pedig két meccsen szerzett öt találatot. Neymar 19 bajnoki után 16 találatnál jár, a hazai kupában három, a BL-ben két gól áll a neve mellett. Messi sokáig volt sérült, ám így is 12-szer zörgette meg az ellenfele hálóját a pontvadászatban, betalált a hazai és az európai Szuperkupa-meccsen, a klubvilágbajnokságon, a Király Kupában és a BL-ben is.

A listavezető katalánok vasárnap a hetedik helyezett Celta Vigót látják vendégül a bajnokságban: a hazai győzelemre a szorzó 1.083, a döntetlenre 11.00, a vendégek sikerére 26.00.

Arra, hogy a góllövőlista élén álló Luis Suarez vasárnap is gólt szerez, 1.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply