Már az EL-re koncentrál Rooney

2016. February 14. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Wayne Rooney
Optimista volt még Wayne Rooney a Sunderland elleni mérkőzés előtt, de az újabb vereség után már óvatosabban fogalmazott az idei célok kapcsán.

A manchesteriek szombaton a tabella utolsó előtti helyezettjénél vendégeskedtek, ám az esélyek ellenére vereséget szenvedtek. Louis van Gaal csapata idénybeli hetedik vereségét szenvedte el, és már komolyra nőtt a hátránya a Bajnokok Ligája-indulást érő helyeken álló csapatokkal szemben. A Manchester United a 2-1-es vereség után maradt ötödik, hátránya pedig hat pont a városi riválissal szemben, amely viszont egy meccsel kevesebbet teljesített.

Wayne Rooney a bajnoki előtt még optimistán arról nyilatkozott, hogy csapatának idén még van esélye elérni a céljait, ám a vereség után már arról beszélt, hogy a BL-ben való indulás már nagyon távolinak tűnik.

“Most már nagyon nehéz lesz kvalifikálni a Bajnokok Ligájába. Nem alakítunk ki elég lehetőséget, nem vagyunk agresszívak, és ezért fizetnünk kell. Nagyon csalódottak vagyunk” – mondta a csatár a vereséget követően.

Az angol csatár szerint ugyanakkor nincs idő a kesergésre, túl kell lépjenek az újabb kudarcot jelentő eredményen.

“Nagyon nehéz lesz az első négyben végezni, de soha nem lehet tudni, hogy alakulnak a dolgok. Persze az Európa Ligát megnyerni is szép feladat” – mondta Rooney már a jövőbe tekintve.

Az Európa Ligában a Manchester United a Midtjylland otthonában lép pályára csütörtökön: a hazai győzelemre a szorzó 5.00, a döntetlenre 3.75, a vendégek sikerére 1.66.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply