Messi duplával tért vissza

2014. January 9. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

A hosszú ideig sérült támadó két góllal járult hozzá a Barcelona szerdai győzelméhez, a Getafe elleni 4-0-ra megnyert találkozó után az argentin megnyugtatta a katalánok szurkolóit, hogy nem akar távozni.
Lionel Messi

Messin nem látszott a hosszú kihagyás a szerdai mérkőzésen.

A Barcelona szerdán a Getafét látta vendégül a spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjének első meccsén. Tata Martino együttese Cesc Fabregas révén került előnybe, ám az első félidőben még nem tudta megnyugtatóvá alakítani az eredményt. A fordulás után ismét Fabregas volt eredményes, a második hazai találatot követően pedig csereként pályára lépett Messi is.

Az argentin combizomszakadással közel két hónapot hagyott ki, legutóbb november 10-én lépett pályára. Messi nem fecsérelte az időt, a 89. percben megszerezte csapata harmadik, majd a hosszabbítás perceiben negyedik találatát.

A meccs után Messi a rajongókra gondolva kijelentette, hogy a Barcelonából akar visszavonulni, vagyis a hírekkel ellentétben nem merült fel távozásának a lehetősége.

A katalánokra szombaton nagy meccs vár a bajnokságban, az első helyezett Barcelona a második Atletico Madriddal mérkőzik.

“Mindent megteszek azért, hogy az Atletico ellen is játszhassak, de erről beszélni kell az edzővel és az orvosokkal. Jól éreztem magam fizikailag, nem éreztem fájdalmat. Keményen dolgoztam, hogy kikeveredhessek ebből az időszakból” – jelentette ki Messi a meccs után.

Az Atletico Madrid szombati sikerének az oddsa 3.10, a döntetlenre 3.50, a Barcelona győzelmére 2.20 a szorzó. Az elmúlt bajnoki kiírásban a Barcelona hazai pályán és idegenben is nyerni tudott az Atletico Madrid ellen.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply