Gündogan még nem százszázalékos

2014. January 9. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

A Borussia Dortmund labdarúgója elárulta, hogy már közel a visszatérés, de még mindig nem teljesen egészséges.
Borussia Dortmund

Gündogan visszatérésével sokat erősödhet a Dortmund.

Ilkay Gündogan a Borussia Dortmund egyik alapembere lehetett volna ősszel, ám a középpályás már a szezon legelején súlyos sérülést szenvedett. A német válogatott augusztusi barátságos meccsén szenvedett hátsérülést, de a Bundesliga nyitófordulójában az Augsburg elleni találkozón még vállalni tudta a játékot. Azóta azonban folyamatosan kitolódott a visszatérésének időpontja, de a középpályás szerint már nem kell sokat várnia.

Gündogan elmondása szerint már hetek óta edzésben van, és közel került a visszatéréshez is, ám pontos időpontot még nem tudott megadni, mert továbbra is érez némi fájdalmat a hátában.

“A fájdalom még nem szűnt meg teljesen. Bár már majdnem minden rendben van, még kell egy kis idő, hogy visszarázódjak a rendes kerékvágásba. Nem vagyok még teljesen fitt, és ahogy mondtam, nem is vagyok tünetmentes. A célom, hogy teljesen egészséges legyek, és ha ezt elértem, akkor újra teljes erőbedobással segíthetem majd a csapatot” – mondta Gündogan.

Német hírforrások szerint Jürgen Klopp vezetőedző várhatóan még nem számít Gündogan játékára a január 25-i, Augsburg elleni tavaszi nyitó fordulóban, de a középpályás februárban ismét a vezetőedző rendelkezésére állhat.

A Borussia Dortmund győzelmének az oddsa 1.30, a döntetlenre 2.75, az Augsburg sikerére 9.00 a szorzó. Az őszi összecsapást a dortmundiak 4-2-re nyerték hazai pályán.

A Borussia Dortmund a negyedik, míg az Augsburg a nyolcadik helyről várja a német pontvadászat folytatását.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply