Menez felkeltette Deschamps érdeklődését

2014. December 4. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Jeremy Menez
Jeremy Menez jól teljesít a Milanban a nyári leigazolása óta, a francia támadó játékára hazája nemzeti válogatottjának szövetségi kapitánya is felfigyelt.

 

Menez az elmúlt három évet a Paris Saint-Germainben töltötte, de a hatalmas konkurenciával nem bírt a fővárosi együttesnél, ezért a nyáron a váltás mellett döntött. A csatár a Milanban kötött ki, amely ezekben az időkben nagy átalakuláson megy át. A nyáron edzőt is váltó gárda kerete is megújult, a jelek szerint pedig Meneznek nem okozott gondot a beilleszkedés.

A francia labdarúgó 13 bajnokin lépett pályára és hét gólt jegyzett, az Udinese ellen két gólt szerzett az elmúlt hétvégén. A duplával Menez már a házi góllövőlista élére állt, megelőzve a szezont remekül kezdő, de hat gólnál megrekedő Honda Kejszukét.

„Sok gólt szerez, de ehhez már hozzászokhattunk. A vb-n azonban nem játszott, mert az utóbbi időben kevesebbet bizonyíthatott, és gyakran volt sérült is. De tagja annak a nagyjából ötven játékosnak, akiket folyamatosan figyelemmel kísérek” – jelentette ki a francia szövetségi kapitány. Didier Deschamps azt is elárulta, hogy közel áll hozzá Menez mentalitása, és az utóbbi időben nyújtott teljesítménye miatt szóba kerülhet esetleges válogatottba való meghívása.

A Milan vasárnap a Genoa vendége lesz az olasz bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 3.00, a döntetlenre 3.20, a vendégek sikerére 2.37 a szorzó.

Az elmúlt szezonban a Milan 2-1-re nyert a Genoa otthonában, míg a milánói összecsapás döntetlennel zárult.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply