Megvan Seedorf papírja

2014. April 16. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Clarence Seedorf

Az AC Milan vezetőedzője, Clarence Seedorf megszerezte azt az edzői diplomát, amelynek elvégzéséhez külön engedélyt kapott az Európai Labdarúgó Szövetségtől. Közben a csapat balhátvédre vadászik.

 

Az AC Milan zsinórban negyedik győzelmét aratta az olasz bajnokságban a hétvégén, amikor Montolivo bombagóljával 1-0-ra megverte a Cataniát, a piros-feketék ezzel a sikerrel feljöttek a nyolcadik pozícióba, és már csak három pontra vannak az Európa Liga-indulást jelentő helytől. Clarence Seedorf a kinevezése óta 14 meccsen 26 pontot szerzett a csapattal (a menesztett Massimiliano Allegri az idén 19 bajnokin 22 pontig jutott). Pedig a holland szakembert hirtelen vették elő a Botafogótól, még rendes papírjai sem voltak, külön engedélyt kellett kérni az UEFA-tól, hogy egyszerre a Milan vezetőedzője legyen, és elvégezhesse a pro licence-es tanfolyamot is. Már januárban elkezdte, és most sikeresen teljesítette is az edzőképzést, így a holland szakembernek már minden papírja megvan a munkához.

Közben a Milan vezetői azon dolgoznak, hogy megerősítsék a csapat védelmét, azon belül is főleg a bal oldalt. Újra felmerült Aly Cissokho neve, akit a Liverpool nem fog kivásárolni a Valenciától, továbbá a spanyol csapat sem tart rá igényt. A Milan és a Valencia kapcsolata kiváló, ez megkönnyítheti a francia balbekk szerződtetését, feltéve, ha megjavultak a fogai, ugyanis korábban a francia játékos már majdnem aláírt egyszer a Milanhoz, de az orvosi vizsgálaton akkor a fogait nem találták megfelelőnek, így nem igazolták le az olaszok.

A kiszemeltek között van Nicola Murru, a Cagliari 20 éves játékosa és Micah Richards, a Manchester City 25 éves hátvédje is, előbbi focistát a Juventus és a Roma, utóbbit pedig az Arsenal, a Liverpool, a Tottenham és a Newcastle is szívesen vinné.

A Milan a következő fordulóban szombaton azt a Livornót fogadja, amely a kiesést jelentő, 18. helyen áll a bajnokságban, és a legutóbbi öt meccséből négyet elveszített, egyszer pedig döntetlent játszott. A hazaiak győzelmére 1.25 a szorzó, a döntetlenre 5.50, a vendég Livorno sikerére 12.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply