Megtartaná a Napoli Sarrit

2016. May 3. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Maurizio Sarri
A Napoli mindenképpen a sikeredzővel képzeli el a jövőt, ám ha a csapat lecsúszik a BL főtáblájáról, akkor veszélybe kerülhet Maurizio Sarri állása.

A Napoli idén ismét közel került a bajnoki cím megszerzéséhez, amelyre immár közel két évtizede hiába vár az egyesület, ám ezúttal sem jött össze a végső siker. A dél-olasz klub története során két bajnoki címet hódított el, az elsőt 1987-ben, a másikat három évvel később. A Diego Maradona nevével fémjelzett alakulat után Maurizio Sarri csapata volt képes a legközelebb jutni a scudettóhoz, ám a Juventus egészen parádés sorozatával nem tudta felvenni a versenyt.

A torinóiak már eldöntötték a pontvadászat sorsát, ezt elsősorban annak köszönhették, hogy a Napoli az elmúlt egy hónapban három bajnokit is elbukott. A hétvégén a Roma otthonában vereséget szenvedett együttes számára így még a második helyezés is veszélybe került, a Roma ugyanis két pontra megközelítette Sarri gárdáját.

A hírek szerint a vezetőedző munkájával elégedett Aurelio De Laurentiis tulajdonos, aki azonban mégis meneszti a szakembert, ha a Napoli nem tartja meg a második helyet, és ezzel a Bajnokok Ligája-főtáblán való szereplés lehetőségét.

“Aurelio De Laurentiis kategorikusan cáfolja a beszámolókat, amelyek szerint a klub arra készül, hogy leváltja Maurizio Sarrit” – szól a Napoli honlapján megjelent közlemény, amely szerint a klub elégedett a szakember munkájával, hiszen a csapat ismét látványos és eredményes futballt produkál.

A Napoli a Serie A utolsó előtti fordulójában a Torino vendége lesz, majd a Frosinonét látja vendégül. A Torino vasárnapi sikerére a szorzó 7.00, a döntetlenre 4.75, a Napoli győzelmére 1.40.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply