A különbséget Suarez jelentheti

2016. May 3. Tuesday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Luis Suarez
A Barcelona egykori klasszisa, Sztojcskov szerint Luis Suarez jelentheti a kulcsot a sikerekhez a Barcelonánál a következő időszakban.

Az uruguayi labdarúgó gyorsan beilleszkedett a katalánok csapatába, és most már képes felvenni a versenyt eredményesség terén Lionel Messivel és Neymarral. A Barcelona támadósora kifogástalanul működött a szezon jelentős részében, ám a hajrában már nem tudta húzni a csapat szekerét. A védelmi megingások ellenére a Barcelona sokáig versenyben tudott lenni a triplázásért, ám a Bajnokok Ligájában az Atletico Madrid kihasználta a visszaesését, és kiejtette a katalánokat.

A bajnokságban nagy előnyt tékozolt el Luis Enrique csapata, de még vezeti a tabellát, igaz, már csak jobb gólkülönbséggel. A hátralévő meccseken így már nem hibázhat a gárda, a Barcelona egykori klasszisa, Hriszto Sztojcskov szerint ebben nagy szerepe lehet ismét a csatároknak, többek között Suareznek.

Az uruguayi 35 góllal a Barcelona legeredményesebb játékosa a bajnokságban, emellett öt gólnál jár a spanyol Király Kupában, és nyolcig jutott a BL-ben. Sztojcskov szerint Suarez lehet a mérleg nyelve idén.

“Suarez egyike azoknak a játékosoknak, akik egymaguk döntő befolyással tudnak lenni egy ilyen helyzetben. Maximálisan megérteti magát a társakkal, nem szavakkal kell kommunikálniuk” – jelentette ki Sztojcskov.

Már csak két forduló van hátra a spanyol pontvadászatból, szombaton a katalán derbin kerülhet közelebb a végső sikerhez Suarez alakulata: a Barcelona győzelmére a szorzó 1.04, a döntetlenre 17.00, az Espanyol sikerére 41.00.

A 14. helyen álló Espanyol az elmúlt fordulóban nagyon fontos győzelmet aratott a Sevilla ellen, ezzel nagy lépést tett a bennmaradás felé.

Forrás: Unibet

Leave a Reply