Meglepetést okozna a Chievo

2016. January 31. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Massimiliano Allegri
A címvédő Juventus a hétvégén akár ismét az élre állhat a bajnokságban, ehhez a Chievo elleni győzelme mellett a Napoli vereségére is szükség van.

A Juventus ebben a szezonban még nem állt a bajnoki tabella élén, a torinóiak az elmúlt idényben ugyan minden fronton jelentős eredményeket értek el, ám a lendület a szezon elején megtorpant. Massimiliano Allegri csapata sokáig a tabella második felében tanyázott, de novemberben megindult a zebrák szekere, mára pedig már ismét a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyesének számítanak.

Allegri csapata 11 meccses győzelmi szériát produkálva várja a Chievo elleni idegenbeli meccset, a veronaiak jóval szerényebb eredményeket tudnak felmutatni az elmúlt időszakból. A Chievo utóbbi öt bajnokijából egyszer nyert, legutóbb 4-1-re kikapott a Laziótól. A felemás előjelek ellenére egyik edző sem tartja kizártnak, hogy a hazaiak vasárnap meglepetést okozhatnak.

“A srácok tavaly már megmutatták, hogy nem félnek a kihívásoktól, és bármikor felveszik a kesztyűt akármilyen ellenféllel szemben” – mondta Rolando Maran, a Chievo mestere, utalva a két csapat őszi összecsapására, amely 1-1-es döntetlennel zárult a Juventus otthonában.

“A Chievo nagyon szervezett, okos futballt játszik, szóval komolyan kell venni a meccset, egyáltalán nem lesz könnyű dolgunk” – ezt már Allegri mondta egy nappal a veronaiak elleni mérkőzést megelőzően.

A Chievo vasárnapi kora délutáni győzelmére a szorzó 9.00, a döntetlenre 4.00, a Juventus győzelmére 1.44. A tavalyi őszi döntetlent megelőzően zsinórban hatszor győzte le a Juventus a Chievót.

Ha a Juventus vasárnap nyer és a Napoli vereséget szenved, akkor ebben a szezonban először állhat élre a címvédő Juventus a Serie A-ban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply