Megállítaná Vardyt Ivanovics

2015. December 14. Monday in Angol Premier Liga, Hírek

Branislav Ivanovic
A Chelsea védője, Braniszlav Ivanovics mindenképpen szeretné megállítani a Leicester City angol támadóját, Jamie Vardyt a csapatok hétfő esti találkozóján.

A rutinos szerb védő nem finomkodott, hiszen kijelentette: a siker érdekében akár oda is rúg az angol bajnokság góllövőlistáját vezető csatárnak.

“Ha meg kell rúgnom a győzelem érdekében, akkor megteszem” – mondta Ivanovics. “Egyes támadók nem szeretik, ha megrúgják őket egy kicsit, mert akkor veszítenek magabiztosságukból. Vardy rengeteget fut, amivel több teret teremt csapattársai előtt. Nagyon meggyőzően teljesítenek, nyugodtak. Izgalmas, kemény meccsre számítok a Leicester ellen.”

A “rókák” az élről várták a fordulót, és ha nyernek a Chelsea ellen is, akkor természetesen visszakerülnek az első helyre, mivel a hétvégén az Arsenal és a Manchester City is nyert. Ez azonban nem lesz egyszerű feladat, még úgy sem, hogy a londoniak messze a várakozásokon alul teljesítettek eddig: 15 meccsükön mindössze 15 pontot szereztek, a kieső zónától csupán két pontra vannak.

A Leicester Claudio Ranieri menedzser irányításával valósággal megtáltosodott, és már Jose Mourinho, a “kékek” mestere is úgy vélekedik: akár még bajnokságot is nyerhet az élvonalba tavaly visszakerült klub. Ez már csak azért is igaz lehet, mert a City a legutóbbi nyolc fordulóban nem talált legyőzőre, a 14 gólos Vardy vezérletével pedig a legtöbb gólt szerezte eddig a ligában, holtversenyben a Manchester Cityvel.

A Chelsea a hét közben 2-0-ra legyőzte a portugál Portót a Bajnokok Ligájában, aminek köszönhetően biztosította helyét a legjobb 16 között. A siker önbizalmat adhat Mourinho csapatának, még úgy is, hogy a legutóbbi fordulóban kiesési rangadón kikaptak a Bournemouth-tól a Stamford Bridge-en.

A Leicester City győzelmére a szorzó 3.10, a döntetlenre 3.50, a vendég Chelsea sikerére pedig 2.37.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply