Megállítaná Suarezt Chiellini

2015. May 20. Wednesday in Hírek, Olasz Serie A

Giorgio Chiellini
A Juventus védője nem foglalkozik a Suarezzel történt tavalyi incidenssel, ám a Bajnokok Ligája döntője előtt még jobban foglalkoztatja az Olasz Kupa fináléja.

Giorgio Chiellini és Luis Suarez várhatóan többször is szembetalálkozik egymással a Bajnokok Ligája döntőjében, a Juventus védője és a Barcelona csatára azonban nem ismeretlen egymás számára. A tavalyi világbajnokságon a két nemzet labdarúgó-válogatottja a csoportkörben összecsapott egymással, és meccs elsősorban Suarez szabálytalan foghasználatáról lett híres.

Azonban az esetet már mindkét fél maga mögött tudta, Suarez letöltötte az eltiltását, és az utóbbi időben a korábban megszokott formában játszik, míg Chiellini bajnoki címet nyert ismét a torinóiakkal. A két játékos a BL-ben ismét összecsaphat egymással, de Chiellini nem tart a múltban történtektől, és biztos benne, hogy meg tudja állítani a pályán az uruguayit.

“Még csak egy hét telt el azóta, hogy kiejtettük a Realt, de már ez a téma. Nincs vele problémám, a pályán majd őt is megállítom, ahogy Benzemát, Ronaldót, Bale-t és a többieket” – mondta magabiztosan a védő.

Ugyanakkor még a BL-döntő előtt egy másik finálé is vár a torinóiakra, az Olasz Kupa fináléjában a Lazio lesz a Juventus ellenfele.

“Ez egy speciális meccs lesz a számunkra, tekintve, hogy nagyon régen nyertük meg ezt a trófeát. Éppen ezért is nagyon fontos a számunkra, én tíz éve játszom itt, ez idő alatt egyszer jutottunk döntőbe, azt is elvesztettük” – jelentette ki Chiellini.

A Juventus sikerének az oddsa 6/5, a döntetlenre 23/10, a Lazio győzelmére 23/10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply