Még élnek a Milan reményei

2014. May 6. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

A Milan vasárnap este legyőzte az Intert, és ezzel életben tartotta az Európa Ligában való indulás reményét.

Mario Balotelli

A Milannál még bíznak az európai kupaporond elérésében.

A milánói piros-feketék vasárnap este 1-0-ra legyőzték városi riválisukat, a nem túl színvonalas meccsen Nigel de Jong fejese döntött. A Milan ezzel három pontra megközelítette az Intert a tabellán, és két körrel a bajnokság vége előtt még van esélye nemzetközi szereplést biztosító helyen végezni. Clarence Seedorf együttese jelenleg nyolcadik, a hatodik helyen álló Torino egy ponttal előzi meg.

Ugyanakkor nem lesz könnyű dolga a Milannak a hatodik hely megszerzéséért folytatott harc során, ugyanis összesen még öt csapat küzd eséllyel az EL-indulást érő helyért. Seedorf ugyanakkor elégedett a derbin aratott győzelemmel, és reménykedik a legjobbakban.

“Továbbra is hiszünk a sikerben, és az Inter legyőzésével ezért tettünk is. A szezonnak még nincs vége, és ránk kemény feladatok várnak, a hétvégén például az Atalanta elleni meccs. Úgyhogy nincs sok időnk ünnepelni, máris készülnünk kell a következő kihívásra” – mondta az Inter elleni győzelmet követően a Milan holland mestere.

Az olasz bajnokság 36. fordulójából még két mérkőzés van hátra, a Lazio a Veronát, a Juventus az Atalantát látja vendégül. A torinóiak ebben a fordulóban anélkül lettek bajnokok, hogy pályára léptek volna, a Roma Catania elleni vereségével ugyanis a fővárosiak hátránya behozhatatlanná vált a Juventusszal szemben.

A torinóiak hétfői győzelmére 1.33 az odds, a döntetlenre 5.00, a bergamóiak sikerére 8.50 a szorzó. A két csapat őszi bajnokiját 4-1-re a Juventus nyerte.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply