Evra még nem döntött

2014. May 6. Tuesday in Angol Premier Liga, Hírek

Patrice Evra még nem tudja, hogy a szezon végén távozik a Manchester Unitedből, vagy továbbra is az Old Traffordon marad.
Patrice Evra

Evra két hét múlva dönt a jövőjéről.

A Manchester United csalódást keltő szezont produkált, az angol bajnoki címvédőnek esélye sem volt trófeát szerezni. A bajnokságban már ősszel elvesztette a címvédés lehetőségét, sőt, végül még nemzetközi kupaindulást érő helyen sem tud végezni a gárda. Ennek köszönhetően a tavaly nyáron kinevezett David Moyes még a szezon vége előtt elvesztette az állását, helyét ideiglenesen Ryan Giggs vette át.

A történtek után az angol sajtó biztosra veszi, hogy a nyáron nagy átalakulás vár a manchesteri keretre, rengeteg játékos jövője bizonytalan, közéjük tartozik Evra is. A védőre ugyan nem volt különösebb panasz idén, ám nyolc év után elképzelhető, hogy új kalandra vágyik.

“Két hét múlva döntöm el, hogy mi lesz velem. Nem akarok becsapni senkit, tudom, hogy most rengeteg a pletyka, de még nem döntöttem. Az ügynökömnek még lesz egy találkozója a Manchester United vezetőivel, majd utána meglátjuk” – mondta a francia védő, akit a Monaco és az Inter is örömmel látna soraiban.

“Mindenki tudja, hogy mennyire kötődök a klubhoz, a szezon vége előtt nem akarok dönteni” – tette hozzá Evra, aki ha marad, mindenképpen kárpótolni szeretné a szurkolókat az idei csalódás miatt.

A Manchester United kedden a Hull Cityt látja vendégül az angol bajnokságban: a hazai győzelem oddsa 1.44, a döntetlenre 5.00, a vendégek sikerére 7.50 a szorzó.

Evra és társai elmúlt öt bajnokijukból hármat megnyertek, kettőt elvesztettek, míg a Hull City egy győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel teljesítette legutóbbi öt bajnokiját.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply