Matri megtréfálhatja a Milant

2014. December 7. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Alessandro Matri
Filippo Inzaghi, az AC Milan vezetőedzője szerint Alessandro Matri játéka lehet a Genoa legnagyobb fegyvere a két csapat vasárnapi bajnokija előtt.

 

A Milan ebben az idényben javulni tudott az előző évhez képest, jelenleg hatodik a bajnokságban, de vasárnapi ellenfele, a Genoa még ennél is jobban szerepelt, 13 forduló után a Napolival pontazonossággal a harmadik helyen áll a tabellán. Vasárnap a két együttes Genovában lép pályára egymás ellen, és a piros-feketék szakvezetője, Filippo Inzaghi nem titkoltan tart a meccstől. Ugyanakkor úgy véli, hogy ha sikerül a hat gólnál járó Alessandro Matrit kivenni a játékból, jóval nagyobb esély nyílik a sikerre.

Matri egyébként a Milan labdarúgója, de az idény elején kölcsönvette őt a Genoa, és nincs olyan megállapodás, ami szerint ne léphetne pályára anyaegyesülete ellen.

“Nagyszerű játékos, ezért óvatosnak kell lennünk. Nagyon örülük, hogy jóül teljesít ebben az idényben, mert hiszen jó barátról van szó. Bízom benne, hogy megerősödve tér vissza hozzánk” – jelentette ki Inzaghi.

A Milan az előző három bajnokiján nem talált legyőzőre, és ezt a sorozatát szeretné folytatni vasárnap. A Genoa ugyanakkor sokkal hosszabb jó sorozatot fut, immár nyolc meccse veretlen.

“Mindkét csapat jó formában van, szeretnénk, ha mi folytatnánk a jó eredmények sorát. A hazai pálya ellenfelünket segíti, de hiszek benne, hogy a jelenlegi Milan ellen egyetlen csapat sem mehet biztosra, mindenkinek meg kell szenvednie ahhoz, hogy jó eredményt érjen el velünk szemben” – így Inzaghi.

A Genoa győzelmére 3.10 az odds, a döntetlenre 3.25, a Milan diadalára 2.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply