Másfél hónapja nem nyert az Inter

2014. December 15. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Juan Jesus

Évek óta nem szerepelt ennyire gyengén az Inter labdarúgócsapata, mint a 2014-15-ös idény eddigi szakaszában. A milánóiak 14 forduló után 17 pontot szerezve a középmezőnyben szerepelnek, és bár az Európa Ligában veretlenül menetelnek, a Serie A-ban október vége óta képtelenek nyerni.

 

Október 29-e, a Sampdoria 1-0-s legyőzése óta sorozatban öt mérkőzésen maradt nyeretlen Roberto Mancini együttese: a Verona (2-2) és az AC Milan (1-1) elleni döntetlen mellett háromszor is vesztesen hagyták el a pályát (Parma 0-2, Roma 2-4, Udinese 1-2).

Hétfőn a csapat a Chievo otthonába látogat, a veronai kiscsapat pont ellentétes utat jár be. Ugyan 14 meccsen csak 13 pontot szerzett, de október 29-e óta nem kapott ki: a Sassuolo, a Lazio (mindkettő 0-0) és az Udinese (1-1) elleni döntetlenek mellett legyőzte a Cesenát (2-1) és a Cagliarit (2-0).

Még a mérlegek között sincs különbség: a Chievo otthon, az Inter idegenben bír egy győzelemmel, három döntetlennel és három zakóval. Ezek után nehéz megjósolni a hétfői csapat végkimenetelét: a hazaiak győzelmére 3.60 az odds, a döntetlenre 3.30, míg az Inter sikerére 2.05 szorzóval lehet fogadni.

Az előző idényben hat nyeretlen párharc után megtört a jég, a Chievo Victor Obinna duplájával 2-1-re győzött, és most is meglepetésre készül. “Ez az Inter nem ugyanaz a csapat, mint néhány éve volt, de még mindig egy olyan együttes, amely tiszteletet érdemel. Amióta edzőt váltottunk, sokkal magabiztosabbak vagyunk, most már nem szorongva lépünk pályára, és bárki ellen merünk támadni” – nyilatkozta Nicolas Frey, a Chievo francia védője, aki eltiltás miatt nem léphet pályára, csakúgy, mint csapattársa, Ervin Zukanovic.

Az Interben szeptember óta először pályára léphet a brazil Jonathan, a jobbhátvédre azért lenne nagy szükség, mert rengeteg, 21 kapott gólt kapott eddig a csapat.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply