Marin a Fiorentinában folytatja

2014. August 19. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Marko Marin
Marko Marin játékára idén sem számít Jose Mourinho, a bosnyák labdarúgó a tavalyi évhez hasonlóan idén is kölcsönben bizonyíthat, ezúttal a Fiorentina szerződtette kölcsönbe.

 

A bosnyák labdarúgó nagy reményekkel igazolt 2012-ben a Chelsea-hez, de az elmúlt két idényben nem tudott megbirkózni a jelentős konkurenciával. A tehetséges középpályás első évében alig kapott lehetőséget a bizonyításra a Stamford Bridge-en, ezért már tavaly olyan csapatot kerestek neki, ahol játéklehetőséghez jut.

Marin az elmúlt szezonban a Sevillát erősítette, a spanyol csapattal elhódította az Európa Ligát, de a szezon végén visszatért a londoniakhoz. Azonban a jelek szerint Jose Mourinho ebben a szezonban sem számít rá, így újra kölcsönbe kerül, ezúttal a Fiorentina várta tárt karokkal a bosnyák származású, de német válogatott labdarúgót.

“A Szerbiában született, de immár német válogatott Marin a következő szezonban a Fiorentinát erősíti kölcsönben, első meccsét az Ashley Cole által erősített Roma ellen játszhatja. Minden jót kívánunk Markónak a következő szezonra” – szól a Chelsea hivatalos állásfoglalása.

A Fiorentina az elmúlt szezonban a negyedik helyen zárt, ezzel kiharcolta részvételét az Európa Ligában.

A Fiorentina idén a Roma otthonában kezdi meg a Serie A küzdelmeit, a fővárosi együttes az elmúlt szezonban második lett, és így ismét a Bajnokok Ligájában bizonyíthat. Az elmúlt szezonban a Roma mindkét bajnokin legyőzte firenzei ellenfelét, hazai pályán 2-1-re, idegenben 1-0-ra nyert Rudi Garcia csapata.

A Roma sikerének az oddsa 1.72, a döntetlenre 3.75, a Fiorentina győzelmére 4.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply