Marad a Chelsea-ben Terry

2016. May 19. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

John Terry
Hosszabbított klubjával, a Chelseavel John Terry, így az új szerződés értelmében a csapatkapitány egy évig még biztosan a londoniakat fogja erősíteni.

Korábban úgy tűnt, hogy a 35 éves játékos váltani fog, mivel a klub nem ajánlott neki új szerződést. A nyáron érkező menedzser, Antonio Conte azonban mindent megváltoztatott, és miután az olasz ragaszkodik a védőhöz, a Chelsea egy új kontraktust tett rutinos játékosának. Ennek Terry nagyon örül, így már a 22. szezonjára készülhet a “kékek” labdarúgójaként, ráadásul 2004 óta a csapatkapitányi karszalagot is ő viseli.

“Boldog vagyok, hogy egy új szerződést írhattam alá a klubbal” – olvasható kenyéradója hivatalos honlapján Terry nyilatkozata. “Mindenki tudja, mit jelent számomra ez az egyesület. Várom már a következő évet az új menedzserrel, remélem, sikeres lesz. Szeretném a szurkolóknak is megköszönni a folyamatosan támogatásukat: ti vagytok a legjobbak a világon.”

A drukkerek nem egyszer felhívták a vezetőség figyelmét, ne engedjék el Terry Nyugat-Londonból, ennek pedig meg is lett az eredménye, mert májusban a felek újra tárgyalóasztalhoz ültek. A védőnek nem akármilyen múltja van a klubnál, hiszen 14 éves kora óta focizik a londoniaknál, felnőtt meccsen 703 alkalommal húzhatta magára a mezt.

A Chelsea-nek pocsék szezonja volt, a gyenge eredmények és a feszült öltözői hangulat miatt már az idény közben menesztette a vezetőség José Mourinho menedzsert. Guus Hiddink ismét próbált rendet rakni, de csak részben sikerült neki: a csapat korán búcsúzott a Bajnokok Ligájától, jövőre pedig nem indulhat egyetlen európai kupában sem, mert nem tudott az első hatban zárni a bajnokságban.

Arra, hogy a következő PL-szezont megnyeri a Chelsea 6.00 a szorzó, míg a Leicester City címvédésére 26.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply