by

Manchester United vs. Leicester – 2016/05/01

2016. April 28. Thursday in Angol Premier Liga, Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Manchester United FC VS

Angol Premier Liga

2016/05/01 15:05 (CET),

Old Trafford

Leicester City FC
Liga pozíció: 5 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az angol Premier Liga 36. fordulójának egyik rangadóján a Manchester United otthonában, az Old Traffordon fogadja a Leicester Cityt.

A Manchester United az eddigi fordulókban 59 pontot szerzett, amivel jelenleg az 5. pozíciót foglalja el az angol legfelsőbb osztályban, 5 ponttal az Arsenal mögött és 3 ponttal a West Ham előtt és van egy elmaradt mérkőzése. Az utóbbi 5 bajnoki meccséből 4-et megnyert, egy mérkőzésen pedig vesztesen hagyta el a pályát. Legutóbb a Crystal Palace-t fogadta és győzte le 2-0-ra.

A Leicester bombameglepetése a Premier Ligának, 3 fordulóval az angol bajnokság vége előtt 7 ponttal a Tottenham előtt vezeti a tabellát, úgy, hogy a 35 forduló alatt csak 3-szor kapott ki. Az utóbbi 9 fordulóban nem talált legyőzőre és 7-szer nyerni tudott. A 35. fordulóban a Swanseat látta vendégül és győzte le 4-0-ra.

A szakértők viszonylag szoros mérkőzésre számítanak, de hazai győzelmet várnak. Azonban mielőtt eldöntenénk az eredmény alakulását, vegyük figyelembe a Leicester ez évben nyújtott formáját.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.05 1 | 2.05 Unibet X | 3.40 X | 3.40 Unibet 2 | 3.60 2 | 3.60 Winmasters

Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere győzni küldi a pályára tanítványait, életben szeretné tartani csapata Bajnokok Ligája selejtező szereplését. Van Gaal pályára lépő játékosai között valószínűleg ott lesz Rashford, Rooney, Martial, Lingard és Blind is.

A másik oldalon a Leicester vezetőedzője, Claudio Ranieri a csapathoz méltó szereplést vár el játékosaitól. Az kétségtelen, hogy a mérkőzés legnagyobb hiányzója Jamie Vardy lesz, aki ezen a mérkőzésen még eltiltását tölti. Ranieri kezdőcsapatában biztosan ott lesz Okazaki, Ulloa, Kante, Drinkwater és Morgan is.

Ha a Leicester nyerni tud az Old Traffordon, akkor ünnepelhetnek, előnyük behozhatatlanná válik.

A legutóbbi egymás elleni találkozón 1-1 arányú döntetlen született.

A két együttes 13-szor találkozott eddig egymással, a Manchester United 10-szer diadalmaskodott, 2 mérkőzés döntetlennel zárult, a Leicester pedig csak egyszer tudott győzni.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Manchester United 10 6 2 2
Leicester 10 7 2 1

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Manchester United – hazai 5 3 2
Leicester – vendég 5 4 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy ezen a találkozón a csapatok nem fognak bírni egymással. Tippem tehát X.

Fogadási tippünk:
Döntetlen | 3.50 Döntetlen | 3.50 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2016/04/28, 13:38

Related Articles

Leave a Reply