by

Manchester United vs. Bayern München – 2014/04/01

2014. March 31. Monday in Elemzés, Futball elemzés, PRÉMIUM tartalom, Tippek, UEFA Bajnokok Ligája

Manchester United FC VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/04/01 20:45 (CET),

Old Trafford

Bayern München
Liga pozíció: 7 Liga pozíció: 1
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA Bajnokok  Ligája, negyeddöntő, első mérkőzés: a Manchester United látja vendégül a Bayern Münchent.

A Manchester United a nyolcaddöntőben az Olympiakost búcsúztatta el, miután a görögöknél a hazai csapat nyert 2-0-ra, a Manchester United az Old Traffordon 3-0-ra tudott nyerni.

A Vörös Ördögök az angol Premier Ligában nem teljesítenek túl jól, 32 forduló után csak a 7. helyen állnak 54 ponttal, 17 pont távolságra az első helyen álló Liverpooltól. Az utóbbi időben is csak közepesen teljesítenek, az erősebb ellenfeleiktől általában kikapnak.

A Vörös Ördögök az utolsó 5 mérkőzéséből 3-at megnyertek, 2-szer pedig vereséget szenvedtek. A legutolsó találkozójukon elsöprő 4-1 arányú győzelmet arattak az Aston Villa ellen saját otthonukban.

A Bayern München ellenfele a nyolcaddöntőben az angol Arsenal volt, az első találkozón, az Emirates Stadionban a Bajorok nyerni tudtak 2-0-ra az Ágyúsok ellen, a visszavágón pedig 1-1 arányú döntetlen született.

A Bajorok 28 forduló után 78 ponttal vezetik a német Bundesligat, de már a 27. fordulóban behozhatatlan előnyre tettek szert, így rekordgyorsasággal lettek bajnokok. A bajnokságban 28 forduló alatt egyszer sem találtak legyőzőre.

A Bajorok az utóbbi 5 mérkőzésükből 3-at megnyertek, 2-szer pedig döntetlent értek el. Legutolsó találkozójukon a Hoffenheimet fogadták, a találkozó pedig 3-3-ra végződött.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 7.25 1 | 7.25 Winmasters X | 4.65 X | 4.65 Unibet 2 | 1.45 2 | 1.45 Unibet

A Manchester Unitedet tartják a nyolc csapat közül a legesélytelenebbnek, de az Old Traffordon senki nem mehet biztosra, még a Bayern München sem.

A Manchester United nagyon készül a Bajorok ellen, a rutinos Patrice Evra eltiltás miatt nem játszhat, helyette Alexander Büttnerre vár nagyon nehéz feladat, hogy Arjen Robbent semlegesítse.

A másik oldalon a bajorok a középpályás Thiago Alcantarat veszítették el, ugyanis a Hoffenheim elleni meccsen olyan sérülést szenvedett ami valószínű, hogy 6-8 hétig kivonja őt a forgalomból.

A továbbjutás esélyese egyértelműen a Bayern München, de az esélytelenek nyugalmával a Manchester United is kikaparhatja a gesztenyét.

Az Aston Villa elleni találkozón David Moyes vezetőedző a következő játékosokat szerepeltette: de Gea, Büttner, Jones, Vidic, Rafael, Fletcher, Fellaini, Kagawa, Mata, Young, Rooney, Januzaj, Carrick, Hernandez (beleértve a cseréket).

A Hertha BSC elleni mérkőzésen Pep Guardiola kapitány a következő játékosokat küldte pályára: Neuer, Rafinha, Boateng, Dante, Alaba, Lahm, Robben, Schweinsteiger, Kroos, Götze, Müller, Mandzukic, Ribery, Alcantara (a cseréket beleértve). Közülük Alcantara nem fog tehát játszani.

A csapatok magját mindenképpen a fenti játékosok fogják adni kisebb-nagyobb eltérésekkel.

Az utóbbi 10 egymás elleni találkozón a Manchester United 2-szer tudott nyerni, 5-ször döntetlen született, 3-szor pedig a Bayern München diadalmaskodott.

Az utolsó találkozót 2010. április 7.-én a Manchester United nyerte 3-2-re saját otthonában.

A Bayern München utoljára 2001. április 3.-án tudott nyerni a Manchester United ellen az Old Traffordon, akkor 1-0 volt az eredmény.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Manchester United

10

5

2

3

Bayern München

10

8

2

Csapat-hol

Mérkőzések száma

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Manchester United – hazai

5

2

1

2

Bayern München – vendég

5

5

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy egy nagyon szoros mérkőzésen a Bayern München felülkerekedik. Tippem tehát 2-es.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Bayern München győzelem | 1.50 Bayern München győzelem | 1.50 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/03/31, 19:33

Related Articles

Leave a Reply