Felszabadultan játszhat a Dortmund

2014. March 31. Monday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Sebastian Kehl

Az elmúlt esztendőkben a Borussia Dortmund a kontinens legjobb csapatai közé emelkedett, és idén is bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. A sorozat tavalyi ezüstérmesénél idén a nyolc közé kerülés volt a cél, ami innen jön, már csak jutalom.

 

Az ellenfél a Real Madrid lesz a négy közé jutásért, az első összecsapást szerdán rendezik Spanyolországban. Sebastian Kehl, a Borussia csapatkapitánya az elmúlt hetekben vállára vette csapatát, folyamatosan jó teljesítményt nyújt, és bizakodóan várja a szezon hajráját. Csapata nem is áll rosszul, hiszen második hazája pontvadászatában, a Német Kupában pedig még a döntőig is eljuthat.

“Már eljutottunk addig a BL-ben, ami a célkitűzés volt, ami ezután jön már csak ráadás” – mondta a 34 éves középpályás, aki 15 Bundesliga- és négy BL-találkozón játszott eddig az idén. Tavaly a Borussia 4-1-re nyert hazai pályán a BL kieséses szakaszában, majd ugyan 2-0-ra kikapott Madridban, összesítésben továbbjutott a fináléba. Kehl tudja, hogy az idei Real már nem ugyanaz, mint tavaly.

“Fizikailag tökéletes kondícióban vagyunk, de természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a mostani Real Madrid más, mint az egy évvel ezelőtti” – folytatta a korábbi német válogatott. “A sorozat egyik legnagyobb esélyesei a Bayern Münchennel együtt, de megmutattuk már, hogy le tudjuk őket győzni, és ezt ők sem felejtették el.”

Nagy érvágás a westphaleniek számára, hogy nem számíthatnak a tavaly négy gólt is szerző Robert Lewandowskira, aki eltiltását tölti majd szerda este. Kehl szerint ezt a teljesítményét majd az április 8-ai visszavágón is megismételheti a lengyel gólvágó.

A Real Madrid győzelmét 1.36 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.50, a Borussia Dortmund sikerére pedig 9.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply