by

Manchester United FC vs. Chelsea FC – 2013/08/26

2013. August 24. Saturday in Angol Premier Liga, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás

Manchester United FC VS

Angol Premier Liga

2013/08/26 21:00 (CET),

Old Trafford

Chelsea FC
Utolsó eredmény: Teljesítmény: Utolsó eredmény:

A napokban hatalmas ütközetet láthatunk az Angol Premier Ligában, hiszen hétfőn Manchester United – Chelsea találkozó lesz.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.50 1 | 2.50 Unibet X | 3.30 X | 3.30 Unibet 2 | 3.00 2 | 3.00 Sportingbet

Mindig nagy izgalommal tölt el bennünket, amikor egy ilyen ütős mérkőzés van napirenden. Hogyne lenne hatalmas ez a találkozó, hiszen a tavalyi bajnok, és a bronzérmes csapat méri össze erejét. Mindkét csapat nagy rajongó tábort, és dícső múltat tudhat magáénak.

A tavalyi bajnok csapat az első kört Swanseanál vendégeskedte, és már rögtön a legelején megörvendeztette rajongótáborát az 1:4-es lehengerlő végeredménnyel. Már a mérkőzés első félidejében erőteljesen vezettek a van Persie (34′), és Danny Welbeck (36′) találatainak köszönhetően. Mi már ezzel a felállással is megelégedtünk volna, de azért nem esett rosszul, amikor a fennebb említett két játékos tovább szépítette a végeredményt még egy-egy találattal. Swansea mindössze egyszer tudta megzörgetni a United hálóját (Wilfried Bony 83′). Így első tapasztalatok után nagyon úgy tűnik, hogy nem sínylette meg a csapat Sir Alex Fergusson edző távozását, aki ez év májusában jelentette be, hogy visszavonul. Bármi is történjen ezután a csapattal, azért fontos kiemelni, hogy ő volt ezidáig a klubb történetének legeredményesebb menedzsere. Többen is esélyesek voltak a csapat átvételére, de végül az Everton menedzsere David Moyes lett a befutó. Reménykedünk, hogy elődjéhez hasonló sikerekre vezeti majd csapatát.

Chelsea egy előrehozott mérkőzés következményeként már két jó teljesítményű ütközeten van túl. A kékek első ízben az idén feljövő Hull csapatával játszottak, ahol teljes mértékben hozták a tőlük elvártat. Esélyt nem adva ellenfelüknek, 2:0-ás győzelmet aratva. A találatok már az első félidőben megszületttek (Oscar 13′, Lampard 25′), így gól szempontjából eseménytelenül telt a második félidő. Másodízben némelyest erősebb ellenfélnek számíó Aston Villaval küzdött meg Chelsea, és ezúttal is javukra dőlt  el a meccs: Chelsea vs. Aston Villa 2:1. Igaz, ami igaz, az első találatot ellenfelüknek köszönhették öngól formájában. Ezt követően a vendégek megemberelték magukat, s még a félidő végéig lőttek egyet a megfelelő kapuba is. A második félidő beköszöntével hosszú percekig úgy tűnt, hogy talán talán nem lesz a kékeké a meccs, de aztán a Branislav találata a 73′-.ik percben, megmentette a helyzetet. Kiváncsiak vagyunk, hogy Jose Mourinho, a Real Madrid exmenedzsere, mennyire tudta felkészíteni új/régi “gyermekét” a “nagy” ellenféllel való küzdelemre.

Összegzés:

Mindkét csapat edző váltáson esett át, ami egyenlőre még nemtudni hogyan hat a csapatokra. Ami biztos viszont, hogy az előző találkozások során több ízben is a Chelsea jött ki győztesként. A múlt szezonban mindig a United győzelmében bíztunk, amire rá is fáztunk. No de a csapatba fektetett bizalmunk fáradhatatlan volta, a hazai közönségnek játszás ténye, újra azt mondatja velünk, hogy Manchester United győzelem.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
Manchester United Győzelem | 2.50 Manchester United Győzelem | 2.50 Sportingbet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/08/24, 15:07

Related Articles

Leave a Reply