by

Manchester City vs. PSG – 2016/04/12

2016. April 10. Sunday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

Manchester City FC VS

UEFA Bajnokok Ligája

2016/04/12 20:45 (CET),

Etihad Stadium

Paris Saint-Germain
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó: az angol Manchester City otthonában, az Etihad stadionban fogadja a PSG labdarúgó-csapatát.

Az első mérkőzésen Párizsban 2-2 volt a végeredmény, a francia csapat góljait Ibrahimovic és Rabiot szerezték, az angoloktól De Bruyne és Fernandinho volt eredményes.

Az első mérkőzés óta a Manchester City a West Bromot fogadta és győzte le 2-1-re, a Paris Saint-Germain pedig a Guingamp vendége volt és 2-0-ra nyerni tudott.

A szakértők szerint ez a meccs a BL negyeddöntők legszorosabb mérkőzése lesz, ezen a találkozón bármi megtörténhet.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 2.80 1 | 2.80 Sportingbet X | 3.50 X | 3.50 Unibet 2 | 2.60 2 | 2.60 Winmasters

A Manchester City menedzsere, Manuel Pellegrini együttesével továbbjutni szeretne ebből a párharcból és az első mérkőzésen meg is tettek egy lépést ezen az úton, de ezen a szinten már nem sok előnyt jelent a hazai pálya. Pellegrini kezdőtizenegyében valószínűleg ott lesz Agüero, Navas, Fernando, Otamendi, Mangala és Hart is.

Laurent Blanc, a PSG vezetőedzője tisztában van azzal, hogy a City a párizsi 2-2 után helyzetelőnyben van, ezért csapatával együtt mindent meg fog tenni, hogy a mérkőzés végeredményét a maguk javára fordítsák. A pályára lépő játékosok között több mint bizonyos, hogy ott lesz Ibrahimovic, Cavani, Matuidi, Lucas, Motta és Silva is.

Ha egyik vagy másik csapat győz ezen a mérkőzésen a rendes játékidőben, az jut tovább. Ha az eredményjelző 0-0-t vagy 1-1-et mutat a rendes játékidő végén akkor a Manchester City a továbbjutó. Abban az esetben ha 2-2 lesz a rendes játékidőben, akkor hosszabbítás következik. Ennél nagyobb arányú döntetlen esetén a PSG a nyerő.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Manchester City 10 4 4 2
PSG 10 6 2 2

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Manchester City – hazai 5 2 1 2
PSG – vendég 5 4 1

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen a csapatok nem fognak bírni egymással és a rendes játékidő végén döntetlen lesz. Tippem tehát X.

Fogadási tippünk:
Döntetlen | 3.60 Döntetlen | 3.60 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2016/04/10, 9:50

Related Articles

Leave a Reply