by

Manchester City vs. CSZKA Moszkva – 2014/11/05

2014. November 5. Wednesday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Bajnokok Ligája

Manchester City FC VS

UEFA Bajnokok Ligája

2014/11/05 20:45 (CET),

Etihad Stadion

CSKA Moscow
Csoport pozíció: 3 Csoport pozíció: 4
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Bajnokok Ligája, E csoport, 4 kör: az angol Manchester City otthonában, az Etihad Stadionban fogadja az orosz CSZKA Moszkvát.

A Manchester City a csoport első fordulójában a Bayern München vendége volt és 1-0-ra kikapott, a második fordulóban az AS Romát fogadta és csak 1-1 arányú döntetlent ért el velük, az utóbbi fordulóban pedig a CSZKA Moszkvához látogatott és 2-2 arányú döntetlent sikerült kiharcolnia. Így tehát 2 pontot gyűjtött a 3 mérkőzésen, amivel 3. a csoportban a Bayern München és az AS Roma mögött.

A moszkvai találkozó után a City 3 mérkőzést játszott, kettőt a Premier Ligában és egyet az angol Ligakupában, előbb a bajnokságban a West Ham vendége volt és 2-1-re kikapott, majd a Ligakupában a Newcastlet fogadta és 2-0 arányú vereséget szenvedett, végül pedig a bajnokságban a Manchester Unitedet látta vendégül és 1-0-ra nyerni tudott. A City a Premier Ligában 10 forduló után 20 ponttal a 3., 6 ponttal lemaradva az első helyen álló Chelseatől.

A CSZKA Moszkva az első körben az AS Románál vendégeskedett és 5-1 arányú vereséget szenvedett, a másodikban a Bayern Münchent fogadta otthonában és 1-0-ra kikapott, az utóbbi körben pedig a Manchester Cityt fogadta és 2-2 arányú döntetlenre játszott. Eddig tehát mindössze 1 pontot gyűjtött, amivel a csoportban utolsó.

A City elleni találkozó után a CSZKA ugyancsak 3 mérkőzést játszott, előbb az orosz bajnokságban az Ufa vendége volt és 3-3 arányú döntetlent ért el, majd az Orosz Kupában a T. Moszkvát győzte le 2-0-ra, végül pedig a bajnokságban a Zenit Szentpétervárt fogadta és 1-0 arányú vereséget szenvedett. A CSZKA 12 forduló után 25 ponttal második az orosz bajnokságban, 7 ponttal lemaradva a Zenittől.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.28 1 | 1.28 Unibet X | 6.25 X | 6.25 Unibet 2 | 10.00 2 | 10.00 Winmasters

A találkozó egyértelmű esélyese a Manchester City, de az orosz csapatoknál bármikor lehet számítani meglepetésekre.

Manuel Pellegrini, a City vezetőedzője tudatában van annak, hogy ha ezt a meccset nem nyerik meg, akkor szinte esélytelenné vállnak a továbbjutásra, ezért olyan csapatot próbál összeállítani amely ütőképes lesz az orosz együttes ellen, valószínű, hogy a pályára lépők között ott lesz Sergio Agüero, Edin Dzeko, Yaya Touré, Fernandinho, Jesús Navas, Martín Demichelis, Pablo Zabaleta, Vincent Kompany, stb.

A CSZKA Moszkva főedzője Leonid Slutski, szintén tudja azt, hogy elúszik a továbbjutás ha ezen a mérkőzésen nem szerzik meg a 3 pontot, ezért ő is a legjobb csapatot próbálja összeállítani, a pályára lépők között több mint bizonyos, hogy ott lesz Seydou Doumbia, Ahmed Musa, Bebras Natcho, Roman Eremenko, Georgi Milanov, Zoran Tosic, Georgi Schennikov, Vasili Berezutski, stb.

A két csapat eddig 3 mérkőzést játszott egymással, 2-szer a Manchester City győzött, egyszer pedig döntetlen született. Az utolsó Manchester-i meccsen 2013. november 5.-én a City 5-2-re győzött.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Manchester City 10 5 3 2
CSZKA Moszkva 10 5 2 3

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Manchester City – hazai 5 3 1 1
CSZKA Moszkva – vendég 5 2 1 2

Összegzés:

Nem hiszem, hogy a CSZKA ellen tudna állni a City támadásainak, az angolok begyűjtik mindhárom pontot. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Vesztes tipp
Manchester City győzelem | 1.29 Manchester City győzelem | 1.29 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/11/05, 10:41

Related Articles

Leave a Reply