Lloris felépül a vb-pótselejtezőre

2013. November 12. Tuesday in Elemzés, Előzetes, Hírek, Világbajnokság 2014

Andre Villas-Boas a hétvégén pihentette a francia válogatott kapust, aki így véleménye szerint részt vehet hazája vb-pótselejtezős összecsapásán.
Hugo Lloris

Lloris a franciák pénteki meccsén már pályára léphet.

Hugo Lloris a hónap elején szenvedett fejsérülést és agyrázkódást az Everton elleni bajnokin, ezért a londoniak elmúlt két találkozóján nem lépett pályára. Csütörtökön a Sheriff elleni Európa Liga-találkozót hagyta ki, majd vasárnap a Newcastle elleni bajnokin nem lépett pályára.

A Tottenham portugál mestere szerint a vasárnapi bajnokit pusztán elővigyázatosságból hagyta ki a válogatott kapus, éppen azért, hogy a francia nemzeti tizenegy hasznára legyen az Ukrajna elleni, pénteki vb-pótselejtezőn.

“Az orvosi csapat úgy ítélte meg, hogy talán még korai lenne a pályára lépése, biztosra akartunk menni a válogatott meccs miatt” – jelentette ki Villas-Boas, akit rengeteg támadás ért, amiért az Everton ellen megsérülő játékost nem cserélte le azonnal, a portugál azonban továbbra is állítja, hogy az orvosok döntését követte, amikor pályán hagyta a Romelu Lukakuval összeütköző kapust.

“Mindent úgy tettünk, ahogy az előre van írva, büszke vagyok az orvosi stáb munkájára, amely korábban életet is mentett a pályán” – utalt a portugál Fabrice Muamba esetére, a Tottenham játékosát 2012-ben a Bolton elleni FA-kupa meccsen szívleállás miatt kellett újraéleszteni a pályán.

Az ukrán és a francia válogatott pénteken Kijevben csap össze, majd négy nap múlva Franciaországban dől el, melyik válogatott szerepelhet a 2014-es világbajnokságon. A pénteki meccs kapcsán az ukránok győzelmének az oddsa 3.00, a döntetlenre 3.20, a franciák sikerére 2.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply